Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο της Αθήνας ελάχιστοι πρέπει να έχουν ψευδαισθήσεις για κάποια πράγματα στην χώρα μας.

Το μεγαλύτερο τμήμα ενός ανεπαρκέσταστου πολιτικού συστήματος που πέταγε χαρταετούς για δεκαετίες κλείνοντας τα μάτια στην Σκοπιανή προπαγάνδα και στον πακτωλό χρημάτων που διακινούνταν σε παγκόσμιο επίπεδο για να αγοραστούν συνειδήσεις και υποστηρικτές, προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποτρέψει την εκδήλωση των αγνών πατριωτικών αισθημάτων μας:

Με προσβλητικούς και διχαστικούς απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς περί ακροδεξιών, εθνικιστικών στοιχείων και πατριδοκαπηλίες!

Με συνεχείς παρελάσεις αμετανόητων Εθνομηδενιστών από τηλεοπτικά στούντιο και Γκεμπελίστηκες αναλύσεις για το πόσο πολύ θα βλάψει την εικόνα της χώρα μας και την διαπραγματευτική της θέση, η πραγματοποίηση συλλαλητηρίων!

Γιατί το σύστημα εξουσίας πιστεύει ότι δεν βλάπτουν την εικόνα της χώρα μας οι μπαχαλάκηδες, το κλίμα ανομίας και τρομοκρατίας στα δημόσια πανεπιστήμια και οι κάθε λογής περιθωριακές ομάδες που κάνουν καθημερινά την ζωή κόλαση, εκατομμυρίων σκληρά φορολογούμενων πολιτών.

Αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι όλα έχουν ένα όριο στην «ρημάδα» την ζωή. Η χθεσινή λαοθάλασσα με την γαλανόλευκη στα χέρια, πέρα από κόμματα και χρεωκοπημένα ιδεολογήματα, έδειξε για ακόμη φορά ότι μπορεί να μας χωρίζουν σοβαρά και ανόητα πράγματα αλλά η Πατρίδα, η Ιστορία της και οι αγώνες των Μακεδονομάχων είναι πάνω και πέρα και όλους!

Οι ανακοινώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας περί 140.000 διαδηλωτών ανήκουν στο χώρο της ανεκδοτολογίας και των κινουμένων σχεδίων: Σαν φυσικά πρόσωπα, οι εμπνευστές αυτών των ανόητων ανακοινώσεων θα είχαν κάθε δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση και την διακωμώδηση τους σε θεατρικές παραστάσεις. Αλλά η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να είναι πάνω από μικροκομματικά παιχνίδια που προσβάλλουν όχι μόνο την αντιληπτική μας ικανότητα αλλά διασύρουν και την εικόνα της σε παγκόσμιο επίπεδο.