Οι θερμικές κάμερες αποτελούν σε συνδυασμό με τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη τους δύο πλέον κρίσιμους πολλαπλασιαστές ισχύος για την επιτήρηση των συνόρων.

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιτήρησης των συνόρων μας και με σκοπό τον έλεγχο και αποτροπή των αυξημένων μεταναστευτικών ροών, η εταιρεία MILTECH HELLAS ΑΕ, διέθεσε υπό μορφή δωρεάς στην ΕΛ.ΑΣ. και στο Λ.Σ. πέντε θερμικά συστήματα τύπων MLT-IRS-60 και MLT-IRB-75A.

Οι κάμερες της Miltech Hellas ήδη αξιοποιούνται από ΛΣ και ΕΛΑΣ στο μέτωπο του Έβρου. Οι αποκλειστικές εικόνες από το DefenceReview.gr:

Comments

 1. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΑ ,
  ΤΩΡΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΟΥΡΛΙΑΖΩ:
  GO HOME ASIAN TSABATZI’

  Ο τουρκικός στρατός είναι ενα παράλληλο κράτος στην Τουρκία , που έφτιαξε αυτο το ευρωπαικου τυπου κρατος το 1923 , ώστε μιμουμενο τα τοτε και τώρα ισχυρά κρατη της Ευρώπης GB , FR , D να γίνει ισοδύναμο με αυτα , στρατιωτικά και οικονομικά .Επι Ερντογάν αυτό που άλλαξε είναι οτι τώρα το πολιτικο κράτος έχει την ευθύνη να αποφασίσει τι θα κανει η Τουρκία για να πετύχει τους στόχους που έθεσε το στρατιωτικό κρατος. Ώστε αν τα κανει θάλασσα το πολιτικο κράτος π.χ. χρεοκοπήσει η οικονομία , το παράλληλο στρατιωτικό κράτος πολύ λίγο θα ζημιωθεί , έχει την δική του οικονομία . Οσο πλησιάζει και η εξοπλιστική του αυτονομια , τόσο ποιο άνετα θα νοιωθει το πολιτικο κρατος να πάρει μεγαλύτερα ρίσκα , αν δεν του βγουν τώρα , τι ειχαμε τι χάσαμε , δεν έχασε απο τα δικά της , απλα δεν πέτυχε να αρπάξει από τους γείτονες και επειδή θα μείνει και πάλι ατιμώρητη η Τουρκία όπως και στο παρελθον , θα ξαναδοκιμασει , ποιος θα την σταματήσει; Ο Ε.Σ. με εσσο απόδοσης 50% ; Το ΠΝ με ηλεκτρονικά του «90; Δηλαδή απο την μια πλευρα εχει ς εναν στρατό που εξαρτάται απο το κράτος των Αθηνών που ξέρει να πετυχαινει μονο εκλογικές νίκες και απο την αλλη εχεις ενα στρατοκρατικο κράτος που ξέρει να πετυχαίνει στρατιωτικές , διπλωματικες , πολιτικές νικες.
  Στις εξετάσεις των Ιμίων το μοναδικό στο ειδος του κρατος- προβατο , όπως αναμενόταν απέτυχε , στον χρόνο που μεσολάβησε δεν προετοιμάστηκε για τις νέες εξετάσεις στην ανοιχτη θαλασσα της ανατολικής μεσογείου , μάλιστα θα χρησιμοποιησει τα ίδια βοηθήματα (πλοια) των εξετάσεων στα Ίμια , ενω δυσκόλεψαν παρα πολύ οι τωρινες εξετάσεις. Κατα πως φαίνεται αν η Κύπρος είναι μακρια , στα Ίμια φυσάει δυνατός αέρας , -ΕΕ,ΗΠΑ: παπαππαά μιτσοτάαακιιι όχι στα ανοιχτα παιδι μου , γυρνα πίσω στα χωρικά
  -μιτσοτακι: ναι μαμμμάαα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *