Πρόκειται για ελικόπτερα της 3ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ CAB (3rd Combat Aviation Brigade).

Για το προσεχές διάστημα προγραμματίζεται οργασμός δραστηριοτήτων μεταξύ Ελληνικής 1ης ΤΑΞΑΣ και Ταξιαρχίας Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ. Ήδη όπως σας έχουμε ενημερώσει οι Έλληνες επιτελείς εξετάζουν εκ νέου την απόκτηση Blackhawk.

Comments

 1. Αυτά που δώσαμε εμείς στους Αμερικάνους τα βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουμε είναι τα ανταλλάγματα που πήραμε εμείς.

  1. Αδελφέ, αυτό που πήραμε απ’τους αμερικανούς συμμάχους μας είναι ένας στόχος στην πλάτη…χωρίς λόγο κι αιτία έχουμε γίνει εχθροί των Ρώσων στην ευρύτερη περιοχή, την στιγμή που άλλοι νατοϊκοί σύμμαχοί μας, κάνουν μπιζνα μαζί τους!

   1. Πολύ εύστοχο σχόλιο.

    Από την άλλη όμως η κυβέρνηση ζήτησε κάτι χειροπιαστό σε οπλικά συστήματα ως αντάλλαγμα ή αρκέστηκε σε γενικόλογες υποσχέσεις δίχως αντίκρισμα;

    Πολύ σύντομα θα φανεί.

   2. Ενώ οι Ρώσοι οι δήθεν ομόθρησκοι φίλοι μας, περιπαίζουν την Τουρκία σε βάρος του ΝΑΤΟ και τις πουλάνε όπλα που ξεκάθαρα αλλάζουν τον συσχετισμό δυνάμεων στην ζωτική περιοχή μας.

    Εστω ότι δεν κάναμε άνοιγμα στους Αμερικανούς για να το παίξουμε και καλά η περιφερειακή δύναμη που δεν είμαστε. Εάν βρισκόμασταν μια μέρα με τα παντελόνια κάτω σαν αποτέλεσμα τις κακοδιαχείρισης την εποχή αφοπλισμού της χώρας σε ποιον θα γυρνούσαμε να ζητήσουμε βοήθεια. Στην ΕΕ που παραμένει μια ένωση τραπεζιτών? Στα Ην.Έθνη που έχει καταντήσει ένα μεγάλο τσίρκο? Η μήπως στην Αμερική που παραμένει η Νο.1 υπερδύναμη στρατιωτικά και έχουμε ιστορικούς δεσμούς από την εποχή του Β’ΠΠ?

    Αναγκαστήκαμε να διαλέξουμε στρατόπεδο σαν αποτέλεσμα της επιθετικότητας της Τουρκίας και ευτυχώς που διαλέξαμε σωστά αλλιώς θα είχαμε ήδη απωλέσει Ελληνικό έδαφος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *