Δεν έχει τέλος η ηθική και κοινωνική παρακμή της χώρας. Μαθητές του Λυκείου Χαλκηδόνας διακωμωδούν τη παρέλαση. Η κατάντια μας δεν περιγράφεται. Είναι εικόνες αυτές από Έλληνες μαθητές;

Δεν ντρέπονται λίγο; Τέτοια ντροπή; Η εθνική και ηθική διαπαιδαγώγηση έχει πιάσει τελείως πάτο.

Αν υπάρχει Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ παιδείας ακόμα πρέπει σε μαθητές και καθηγητές να επιβληθούν οι μέγιστες δυνατές ποινές. Η εικόνα αυτή είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ για το ελληνικό σχολείο και την παιδεία μας. Θα φτάσουμε να βγάζουμε γενίτσαρους και όχι Έλληνες μαθητές με φρόνημα και συνείδηση. Στους μαθητές αξίζει το λιγότερο αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος όπως λέγαμε κάποτε.

Η παρέλαση είναι ΙΕΡΗ. Δεν είναι η πλάκα του κάθε μαθητή ή μαθήτριας. Για τη σημαία μας έχει χυθεί πολύ αίμα ώστε ο κάθε μαθητής να τη διακωμωδεί. Φυσικά η ασυδοσία και έλλειψη εθνικής συνείδησης και φρονήματος έχει ξεκινήσει από τα σχολεία. Είναι συνταγματική υποχρέωση του κράτους η ΕΘΝΙΚΗ και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση και συνείδηση.

Ο λόγος που επιλέξαμε να αναδείξουμε το θέμα είναι γιατί η άμυνα δεν είναι αποκομμένο ζήτημα από την φιλοπατρία και το εθνικό φρόνημα. Είναι οι αρχές, οι αξίες και τα ιδανικά που έχουμε ξεχάσει.

Είναι όμως πρόβλημα μόνον των μαθητών; Προφανώς και όχι. Οι μαθητές βλέπουν τις τηλεπερσόνες στο Next Top Model ή τα λοιπά τηλεοπτικά σκουπίδια. Η δε ΕΡΤ δείχνει το ΕΑΜ.  

Οι καθηγητές τι κάνουν είναι το θέμα και το ελληνικό κράτος. Δυστυχώς όμως αντί να προβάλουμε υγιή πρότυπα προβάλουμε λάθος εικόνες.

Γι αυτό και στη Θήβα παρουσιάστηκαν συνολικώς 1410 με τη 2019 Δ ΕΣΣΟ εκ των οποίων έφυγαν οι 832 με απαλλαγές και αναβολές και τελικώς ορκίστηκαν οι 578.

Λείπει η Εθνική και Ηθική διαπαιδαγώγηση. Χάσαμε τις αρχές μας και τις αξίες μας.

Να τονιστεί ότι δεν είναι παιδιά με ειδικές ανάγκες. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο 1.00.25

Δείτε και αυτό:

Comments

 1. Καλά εντάξει. Τώρα πήρατε χαμπάρι πόσο τραγικές είναι οι μαθητικές παρελάσεις; Αλήθεια στην επόμενη παρέλαση μετρήστε σε πόσα σχολεία από όσα περάσουν μπροστά σας α) υπάρχει ομοιογένεια στο ντύσιμο (βλ. στολή παρέλασης και όχι εξόδου) β) διατηρείται στοιχειώδης – αξιοπρεπής βηματισμός. Αλλά είπαμε. 10 λεπτά καθαρόαιμης παρέλασης (βλ. ένοπλα σώματα) δεν επαρκούν για να δικαιολογηθεί η παρουσία επισήμων, οπότε ας εμπλουτίσουμε την παρέλαση με ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος…

  1. Ο τροπος ειναι ενας … ονομάζετε παραμέληση ανηλίκου .Έχει ποινή μέχρι και χωρίς αναστολή . Με αναστολή λοιπόν στου γονείς που τα συγκεκριμένα παιδιά είναι ανήλικα και χρηματικό πρόστιμο … οσα είναι ενήλικα την ίδια ποινή … Και στο εμπνευστή ενήλικα χωρίς αναστολή 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο για ακόμα 6 μήνες .

    1. Το να τιμας αυτους που εσυ τωρα θεωρεις οτι εχεις το ελευθερο του λογου ειναι τιμη σου…. το να διακωμωδεις τις θυσιες τους μαλλον εσυ ζεις στην βορεια Κορεα φιλε μου

    2. Σωστα δεν ζει εκει ..
     Ζει στο μπαχαλισταν ..
     Σοφη παρατηρηση..
     Οτι δεν καταφεραν οι στρατιες κατακτητων θα το καταφερουν οι ηλιθιοι με αποψη σημερα ..

 2. Απαράδεκτο!

  Πλήρης διάλυση.

  Οι καθηγητές ή τέλος πάντως κάποιοι υπεύθυνοι τι έκαναν βλέποντας αυτό το αποκρουστικό θέαμα;

  Κάποιοι μπέρδεψαν την παρέλαση με τις αποκριές.

 3. Δικτατορία της βλακείας.

  Αυτοί όλοι πρέπει να συλληφθούν για διακωμώδηση της παρέλασης.

  Στις Εθνικές επετείους τιμούμε τους νεκρούς τιμούμε το Έθνος μας δεν μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.

  Η Υπουργός Παιδεία θα επιβάλλει κυρώσεις σε μαθητές και καθηγητές;

  Η κυβέρνηση εντάξει όλα καλά;

  Οι επίσημοι τι όλα εντάξει είπαν την κασέτα πάλι το Εθνικό λογύδριο και μια χαρά;

  1. Η Υπουργός Παιδείας μας είπε ότι το 40 πολεμήσαμε τις ακραίες φωνές του λαικισμού.

   Ο Μπαλτάκος μας είπε στο παρελθόν ότι το 21 δημιουργήθηκε ένα νέο έθνος όπως με την Αμερικανική επανάσταση.

   Από ποια μηχανή κλωνοποίησης βγαίνουν αυτοί που μας κυβερνούν, πολύ θα ήθελα να ξέρω.

 4. Δεν φταίνε τα παιδιά. Να κοιτάξουμε τα μούτρα μας στον καθρέπτη για να βρούμε τους ενόχους. Εμείς επιτρέψαμε εδώ και τόσα πολλά χρόνια να μετατραπεί η Ελλάδα σε ένα απέραντο μπουρδέλλο. Εμείς επιτρέψαμε να εξευτελιστούν αυτές οι ιερές αξίες. Εμείς κοροϊδεύουμε κάθε έννοια Πατρίδας, Οικογένειας, Πίστεως και αρνούμαστε να συνειδητοποιήσουμε πόσο κάτω έχουμε πέσει μέσα στα πλαίσια της γελοιότητας που ονομάζουμε πολιτική ορθότητα. Εμείς, όχι αυτά τα παιδιά.

 5. χωρα με 50% κουμουνιστες -αριστερους κ τυπους το αιγαιο ανηκει στα ψαρια του κ εθνικιστικα κ καλα κομματα που δεν ξερουν τιποτα προκοπη δεν υπαρχει σηψη κ παρακμη τιποτε αλλο.

  1. Αδελφε τα ειπες ολα..ταν το 50% του λαου ειναι αριστεροδιεθνιστες αυτα θα συμβουν και δυστηχως θα ενταθουν…μακαρι να κανουμε λαθος.

 6. Μια είναι η τιμωρία, Αποβολή από όλα τα σχολεία της χώρας!θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας που δώσαν
  την ζωή τους για να ζούμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα.Ντροπή, αίσχος, να τα χαίρονται οι γονείς τους!Τελικά ένας
  είναι ο εχθρός ο κακός μας εαυτός!

 7. Εύγε στίς μαθήτριες ! Μέ τή γλώσσα τού σώματος έστειλαν πολλά μηνύματα πρός πολλές κατευθύνσεις. Θά έπρεπε στήν γενική βαθμολογία τους νά κερδίσουν ένα πόντο επάνω από τήν θαρραλέα στάση τους στήν παρέλαση.

 8. Ειλικρινά δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο σε παρέλαση από μαθητές/τριες. Στο άγημα της σημαίας μπαίνουν ως παραστάτες μόνο οι κορυφαίοι αριστούχοι μαθητές/τριες του σχολείου. Το υπόλοιπο σχολείο παρέλασε κανονικά. Αν οι εκπαιδευτικοί γνώριζαν γι’ αυτό το γελοίο «θεατρικό δρώμενο» και το άφησαν να εξελιχθεί τότε φέρουν μεγάλη ευθύνη γι’ αυτή την τραγική εικόνα του αγήματος της σημαίας. Είμαι εκπαιδευτικός, καθηγητής Πληροφορικής και 18 χρόνια στην εκπαίδευση δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Ντρέπομαι για λογαριασμό αυτών των παιδιών, γονέων και καθηγητών.
  Όταν κάνει κάποιος παρέλαση τιμάει την σημαία και τους νεκρούς ήρωες του έθνους. Το τι πρέπει να γίνει για να τιμωρηθούν οι μαθητές ή να γίνει επίπληξη στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς εφ’ όσον ήταν εν γνώσει τους όλο αυτό το περιστατικό είναι θέμα άλλων να το αποφασίσουν.

  Αν ήμουν όμως γονιός μίας από αυτές τις δεσποινίδες «θεατρολόγους», θα την έπαιρνα και θα την έκανα μια βόλτα σε ένα στρατιωτικό νεκροταφείο ηρώων του 40 και θα της έδειχνα βίντεο και φωτογραφίες εκείνου του πολέμου (Β’ παγκοσμίου), να αντιληφθεί την ιστορία του έθνους της και τα όσα τραγικά έζησαν οι άνθρωποι, την φρίκη του πολέμου αλλά και τους αγώνες που χρειάστηκαν για να μπορούν αυτές να είναι ελεύθερες σήμερα.

 9. Δε πιστεύω τί βλέπω…χωρίς λόγια!
  ΤΡΑΓΙΚΟ, ΝΤΡΟΠΗ και καθηγητές, δάσκαλοι και μαθητές είναι για βρεγμένη σανίδα.
  Δηλ. αυτό τώρα τι παρίστανε, ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ;
  Σαν αυτή τη μέρα πολλά παιδιά άφησαν την πνοή τους για υπερασπιστούν την πατρίδα και όλλα αυτά στα οποία πιστεύουν. Αυτά τα παιδιά, καθηγητές, γονείς (οι βλάκες) σήμερα σε τί πιστεύουν, στο facebook και την τηλεόραση; Αν έρθει ο Τούρκος αύριο-μεθαύριο, αυτοί θα μας υπερασπιστούνε που δε ξέρουν καν να βαδίσουν;
  Οι ανώριμοι χωρίς αξιοπρέπεια; Καθόλου τσίπα επάνο σας; Ξυπνήστε ρε!
  Ε ρε τι πάθαμε, καλά που δε μας βλέπουν τα παλικάρια του 40’…. σκέτη ντροπή!

  1. Πολλοί φαίνοντε να έχουν κινητικά προβλήματα, άλλοι βαδίζουν λες και πάνε βόλτα, οι πιο πολλοί δε πρέπει να ξέρουν τί σημαίνει ρυθμός, καλά για ρούχα δε μιλώ, πολλοί μπορεί να μην ξέρουν και τα χρώματα της σημαίας μας. Λαμπρό το μέλλον μας…

 10. https://www.protothema.gr/greece/article/940334/orgi-gia-video-apo-tin-parelasi-sti-nea-filadelfeia-ekanan-vimatismo-ala-modi-paithon/

  Για «γελοία υποκείμενα» κάνει λόγο σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος – Καταγγέλλει ότι τα κορίτσια που… πρωταγωνίστησαν στο δρώμενο, παρείσφρησαν στην παρέλαση

  Στην αρχή ειπώθηκε ότι επρόκειτο για μαθήτριες Λυκείου της Χαλκηδόνας, ωστόσο το βίντεο προκαλεί πολλά ερωτήματα, καθώς την ώρα του… δρώμενου, μοιάζει να μην τις κοιτάει κανείς από το κοινό που παρακολουθούσε την παρέλαση, ενώ και το βίντεο «κόβεται» σε ένα σημείο, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πρόκεται για υλικό μοντάζ.

  Δημοσιογράφος του filadelfia-xalkidona.gr, που επικαλείται η ιστοσελίδα της Athens Voice, εξήγησε «μία ομάδα με δική της σημαία παρεισέφρησε, χωρίς να το καταλάβει κανείς, στην αρχή της παρέλασης, ανάμεσα σε δύο σχολεία. Ήταν οργανωμένες απ’ ό,τι φάνηκε. Όπως είδατε και εσείς, δεν γέλαγε καμία. Ήταν σχεδιασμένο όλο αυτό και, το σημαντικότερο, δεν γνώριζε κανείς».

  1. Einai teloios aparadekta avta pou ginane, kai prepei na pesoun timories!!!!
   Apobolh apo to sxoleio einai to ligotero, ego den tha tous afhna oute na spoudasoun otidhpote

   fantasou na to kanan se kamia parelash sthn Amerikh, mexri kai sthn gerousia tha eftane ti thema

 11. Κύριοι δεν θέλω να σας προσβάλλω αλλά τόσο το κείμενο όσο και η πλειοψηφία των σχολίων φανερώνει άκρως προβληματικές προσωπικότητες που ψάχνουν αφορμή για σταξουν φαρμάκι. Πριν αρχίσετε την κριτική σας πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου σας αναλογιστείτε πρώτα πόσο σωστοί είστε εσείς απέναντι στο κράτος που λέτε ότι τόσο αγαπάτε και απέναντι στους συμπολίτες σας. Έχουμε γεμίσει με νεοέλληνες που έλεγες και συγχωρεμενος Πανούσης και εδώ μέσα μάλλον έχουν μαζευτεί αρκετοί. Ελπίζω το περιεχόμενο της σελίδας να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο που έχουμε συνηθίσει.

 12. TI KSEFTILA APO XORA EXETAI KSEPERASH THN ABYSO!!!
  TI XALIA, EXO ZHSH SE 5 DIAFORETIKES XORES POY ETHSIOS TIMOYN AKSIOPREPESTATA TOYS NEKROYS.
  NTREPOMAI .
  HSASTE KATADIKASMENOI SE AFANISMO KRIMA GIA THN ELLADA DEN TIS AKSIZH!!!
  MIPOS LEO MIPOS OI METANASTES THN TIMHSOYN 9( THN ELLADA) KALITERA APO ESAS POY THN EXETAI KATAKSEFTILHSH AISXOS SAS!!!

 13. Γιάννης κάτοικος ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟΥ.

  Σε παρακαλώ υπουργέ παιδείας, παραιτήσου.
  Σε παρακαλώ εσύ και εσείς που στο λύκειο ντροπής πληρώνεστε σαν «δάσκαλοι» παραιτηθείτε.
  Σε παρακαλώ κύριε Έλληνα εισαγγελέα, φρόντισε να αποβληθούν από όλα τα λύκεια της Πατρίδας και δεν μπορούν αυτά και ο Γιος μου που υπηρετεί στην Κύπρο να έχουν ίδια πολιτικά δικαιώματα.
  Δεν απευθύνομαι σε γονείς γιατί σίγουρα δεν έχουν.
  Μας αξίζουν όσα σύντομα θα υποστούμε διότι αυτοί είμαστε και οι άλλοι το γνωρίζουν.

 14. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το έκαναν μαθητές σχολείου αυτό … το πρόβλημα δεν αρχίζει από τα παιδιά.Εικόνες με πρόσωπα υπάρχουν , κρατικοί φορείς και ψυχολόγοι πρέπει να αναλάβουν το θέμα και να φτάσουν στο αρχικό πρόσωπο που δημιούργησε αυτή την εικόνα … Σίγουρα το πρόσωπο που πηγάζει αυτή η συμπεριφορά είναι ενήλικας .

  Όσο για το γυφτάκι δεν χωράει συζήτηση .

  Υποψιάζομαι όλο αυτό που συμβαίνει στις παρελάσεις γίνετε επίτηδες και είναι κατευθυνόμενο για την απαξίωση , και κάθε χρόνο γίνετε ακόμα χειρότερο .

 15. Γιάννης κάτοικος ΚΑΣΤΕΛΌΡΙΖΟΥ

  O Δήμαρχος καλά θα κάνει να απευθυνθεί σε αυτούς που έχουν τα μέσα και κάνουν ταυτοποίηση προσώπων
  και να μην προσπαθεί να ρίξει την βρώμα κάτω από το χαλί.
  Υποχρέωση του είναι ή ο Έλληνας εισαγγελέας ή το σπίτι του.

 16. Τι ειναι χειρότερο οι θηριωδίες των ναζί, ή προσβολή της μνήμης των νεκρών που έπεσαν στο Αλβανικό μέτωπο του έπους του 40.

 17. Απεβαλαν ένα ολόκληρο σχολείο γιατί τραγουδούσαν το «Μακεδονία ελληνικη»που στην ουσία υποστήριξαν την αλήθεια γιατί είναι ελληνική κ μας απαγορεύουν να το φωνάξουμε.για να δούμε τώρα που προσβαλλαν τους ήρωες μας που έχυσαν το αίμα τους για να κυκλοφορούν ελεύθερα αυτά τα ανθρωπάκια δίπλα στην σημαία μας με το σταυρό πια θα είναι η τιμωρία Τους?Κ αν τιμωρηθούν θα πρέπει να ακουστεί κ από ειδήσεις κ από ίντερνετ για παραδειγματισμό.

 18. Το παμε και θα το ξαναπουμε. Τα παιδια δεν ειναι στρατιωτακια και δεν εχει καμια δουλεια να παρελαυνουν. Τα υπολοιπα ειναι ιστοριες για αγριους…

   1. Ειναι αυτονοητο οτι καταδικαζεται ο θιασοσ..
    Σε ποναει το ΕΑΜ μαλλον..μαθε ιστορια αρρωστημενο αμορφωτο τρολακι του πληκτρολογια

    1. Αποραδεκτο απο το site να περνανε τετοια comments και υβριστικα πιο κατω απο τον ιδιο..
     Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο το site που διαφημιζει καθε βδομαδα αναβαθμισεις οπλικων συστηματων και κατακρινει επιλογες της ηγεσιας και αφηνει να περανε σχολια επικριτικα για την ηγεσια των ενοπλων δυναμεων

     1. Το -ανθελληνικό- ΕΑΜ σε ενόχλησε σε όλο το άρθρο; Διαβάζω Ιστορία απ’ τη δεκαετία του 80., δεν έχω ανάγκη να μάθω από σένα. Κάνω κριτική στην ηγεσία επειδή έχω ελεύθερη άποψη και κανένα κομμούνι δεν θα μου πει εάν κ τι θα κρίνω. Όταν με προσβάλλουν τη σημαία μου θα αντιδρασω γεωμετρικά ανάλογα. Αν δεν σου αρέσει το site ή η χώρα , το κουβαδάκι σου και δρόμο για την Καμπότζη-Β.Κορεα με τους ομοϊδεάτες σου.

 19. Πάλι βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα! αν προσέξετε οι 8 με την σημαία που περπατούσαν σαν καραγκιοζηδες δεν ανηκαν σε σχολείο, ήταν μόνοι τους.

 20. Κακόμοιρα , ηλίθια παιδάκια, ανόητοι γονείς , άχρηστοι δάσκαλοι, Έθνος σε σοβαρότατο κίνδυνο. Το θέμα είναι αν θα αφήσουμε μερικούς να μας καταδικάσουν σε καταστροφή επειδή δεν τολμούμε να σηκώσουμε ανάστημα.

 21. 1ον: Τα τσουλιδια αυτά δεν είναι παιδιά, είναι έφηβες και σε ηλικία αναπαραγωγής , με τις ανάλογες της ηλικίας τους ευθύνες
  2ον: Όποιος προσβάλλει την σημαία μου κ όσα αυτή συμβολίζει , περιλαμβανομένων των ποταμών αιματος των προγόνων μου ΚΑΙ των ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ (Κατσιφας) ΕΠΙΒΆΛΛΕΤΑΙ να έχει ανάλογη απάντηση- τιμωρία
  3ον: Αν δεν σου αρέσουν κ σ’όποιον δεν αρέσουν ας κάνει ΑΛΛΟΥ αυτά που του αρεσουν αρκεί να μην προσβάλλουν τα χρηστά ήθη.
  4ον: Το κουβαδάκι σου κ σ’αλλη παραλία π#@στοτρολακι

 22. Αν έρθει ο Τούρκος πήγαινε και πές του να σταματήσει τα έθιμά του και να ξεφορτωθεί από την πολεμική συμπεριφορά του. Θα σε κατανοήσει αδερφέ και θα σε κεράσει τσάϊ μέσα στο σπίτι σου.
  Ότι είσαι ελεύθερος, κάθεσε και γράφεις μπούρδες, οφείλεις σε κάτι τέτοια παιδιά του 40′ που είχαν μια αξιοπρέπεια επάνω τους και που σέβοταν έθιμα, πατρίδα και ιστορία.

  1. Oπως εμαθα παρελασαν και Ρομα καπου ως διακριτο σωμα η συλλογος ..
   Αυτο τα λεει ολα ..
   Το ποσο σεβονται ορισμενοι την χωρα που τους ανεχεται φαινεται στην τελευταια φωτο..

 23. Εκπαιδευτικά ιδρύματα και ελληνική τηλεόραση πρέπει να «καθαρίσουν» απο την βάση.
  Στα σχολεία και τα πανεπιστήμια έχει επικρατήσει η εθνομηδενιστική αριστερή ιδεολογική ηγεμονία. Όσο για τους τηλεοπτικούς σταθμούς είναι για «μυοκτονία» ευρείας κλίμακας και λουκέτο

  1. Kαλως προτεινε ο Φαηλος Κρανιδιωτης της Νεας Δεξιας ,ασχετως συμφωνιας πολιτικης η οχι σε πολλα να κλεισουν ολα τα πανεπιστημια για εξι μηνες να καθαριστουν και επισκευαστουν η εξοπλιστουν πληρως και αφου αποβληθουν ολοι οι καθηγητες να ανοιξουν ξανα με αστυνομικη παρουσια και νεα προσωπα εντος και αυστηρο πλαισιο λειτουργιας .
   Ολη η αριστερη σαπιλα θα πεταχθει εκτος με καθε τροπο και θα απομονωθει και μολις ξεμυτισει καποιος να κανει τα γνωστα θα εξαφανιζεται αμεσα..
   Σημερα μπουκαραν στην ΑΣΣΟΕ κουκουλοφοροι και η Αστυνομια των γνωστων πειθηνιων εντολοδοχων δεν επενεβη επειδη υπηρχαν λεει εντος φοιτητες και θα κινδυνευαν ..
   Με τετοια μυαλα και φοβισμενους λειτουργους ουτε περιπτερο δεν λειτουργει οχι ανωτατο ιδρυμα .
   »Η εξήγηση που δίνει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, είναι ότι την ώρα των επεισοδίων, το Πανεπιστήμιο ήταν γεμάτο κόσμο. «Η πλήρης λειτουργία του Πανεπιστημίου την ώρα εκείνη και η παρουσία πολλών ατόμων στους χώρους του, καθιστούσε μη ενδεδειγμένη οποιαδήποτε περαιτέρω επιχειρησιακή ενέργεια..»
   Αλλη φορα να περιμενουν οι αναρχικοι και εγκληματιες να αδειασει παρακαλω η ΑΣΣΟΕ μην και ανοιξει καμια μυτη και χαθει το συμπαν.
   Εννοειται πως ετσι και γινει κατι στο Αιγαιο απο την Τουρκια οι αχυρανθρωποι θα τα κανουν πανω τους απο τον φοβο τους οταν δεν μπορουν να αντιπαρατεθουν εστω και συμβολικα απεναντι σε μερικες δεκαδες ερασιτεχνες τραμπουκους.

   1. Το θέμα είναι οτι τα κυκλώματα του εθνομηδενισμού έχουν καταφέρει να επιβάλουν την άποψη οτι η πραγματική δημοκρατία είναι φασισμός και οτι η αναρχία που ζούμε εδώ και δεκαετίες είναι δημοκρατία!

 24. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟΣ!!!
  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ?ΣΕ ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ?ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ?
  ΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΩ:ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.

 25. Ειμαι κατα των ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ παρελασεων. Δουλεια του μαθητη ειναι να μαθαινει την Ιστορια και μαλιστα σωστα, βεβαια αυτο θελει δασκαλους με μερακι.
  ΥΓ: Σαφως και η βαση ειναι το σπιτι, δειτε ομως αποτελεσματα εκλογων δασκαλων και καθηγητων και θα καταλαβαιτε παρα πολλα για το καταντημα μας….

 26. Με ειδικές ανάγκες δεν είναι σίγουρα. Ολα τους όμως είναι ηλίθια και κακάσχημα. Μάλλον κανείς δεν τους πρόσεξε ποτέ και είπαν να κάτι για να δηλώσουν τη μίζερη κι αποτυχημένη ύπαρξή τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *