Από το ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) ανακοινώθηκε ότι χθες, Τετάρτη 20 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η εβδομαδιαία επιτελική συγκέντρωση του ΓΕΣ, παρουσία του Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Διαβιβάσεων (ΣΔΒ), στο Χαϊδάρι Αττικής.

Με τη λήξη της επιτελικής συγκέντρωσης, ο Αρχηγός του ΓΕΣ (Α/ΓΕΣ), πραγματοποίησε ομιλία προς τους Ανθυπολοχαγούς Διαβιβάσεων (ΔΒ), Τάξεων ΣΣΕ 2016 και ΣΣΕ 2017, καθώς και στους αξιωματικούς της Σχολής Τηλεπικοινωνιών Ηλεκτρονικών Αξιωματικών Διαβιβάσεων (ΣΤΗΑΔ), στους οποίους απεύθυνε κατευθύνσεις.

Στη συνέχεια, ο Αρχηγός, επισκέφτηκε το Κέντρο Εκπαίδευσης-Προσομοίωσης Εθνικής Άμυνας (ΚΕΠΕΑ) στο Στρατόπεδο «ΖΟΡΜΠΑ», όπου από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου, διεξάγεται η Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων (ΤΑΑΣ) «ΑΡΓΩ-18». Η «ΑΡΓΩ-18», είναι Εθνική Άσκηση Σχηματισμών Μεσαίας Κλίμακας, με χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computer Assisted Exercise-CAX), με τη μέθοδο του ελεύθερου παιγνίου (Free Play) και ασκούμενους, επιτελείς Σχηματισμών από όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο Αρχηγός, συνεχάρη όλα τα στελέχη για τον επαγγελματισμό και το υψηλό ηθικό τους και τα προέτρεψε να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση τις προσπάθειες τους, για το καλό του Στρατού Ξηράς, των Ενόπλων Δυνάμεων και της Πατρίδας γενικότερα.