Η INTRACOM Defense ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την πολυετή συνεργασία της, με την αμερικανική Raytheon, με την υπογραφή νέων εξαγωγικών συμβάσεων συνολικού ύψους $ 58,6 εκατομμυρίων, για την παραγωγή κύριων μονάδων του αντιαεροπορικού συστήματος Patriot. Οι νέες εργασίες που ανέλαβε η INTRACOM Defense περιλαμβάνουν την κατασκευή συγκροτημάτων καθώς και την παροχή ανταλλακτικών και τεχνικών υπηρεσιών υποστήριξης και πιστοποίησης, οι οποίες προβλέπεται να ολοκληρωθούν εντός τριών ετών και καλύπτουν ανάγκες τρίτων χωρών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTRACOM Defense, από την αρχή της εμπλοκής της στο διεθνές πρόγραμμα Patriot το 2009, έχει αποφέρει στη χώρα μας εξαγωγές που υπερβαίνουν συνολικά τα $ 425 εκατομμύρια και αφορούν σε συμβάσεις που έχουν ήδη εκτελεστεί. Επιπροσθέτως, η Raytheon βράβευσε και φέτος την INTRACOM Defense για την εξαιρετική της απόδοση και ποιότητα σύμφωνα με το βραβείο SSEA (Star Supplier Excellence Award).

Η Raytheon έχει καθιερώσει το παραπάνω πρόγραμμα επιβράβευσης για να τιμήσει τους προμηθευτές με τους οποίους έχει αναπτύξει μια άριστη συνεργατική σχέση και έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις των πελατών. Οι υποψήφιες εταιρείες αξιολογούνται με βάση αυστηρά κριτήρια στα οποία συμπεριλαμβάνονται η διασφάλιση υψηλής ποιότητας και οι έγκαιρες παραδόσεις. Η INTRACOM Defense είναι μία από τις 34 εταιρείες διεθνώς οι οποίες αναγνωρίστηκαν από την Raytheon με την διάκριση των τριών αστέρων.