Υπό τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συνεδρίασε, σήμερα, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) με αντικείμενο την παράταση της θητείας του Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ) και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. Ομοφώνως, αποφάσισε: Την παράταση της θητείας του Αντιπτεράρχου (Ι) Γεωργίου Μπλιούμη ως Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (Α/ΓΕΑ). Την παράταση της θητείας του Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη στη θέση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Aλλαγές δεν θα υπάρξουν στην λοιπή στρατιωτική ηγεσία και συγκεκριμένα στον Α/ΓΕΣ και τον Α/ΓΕΝ.

Comments

   1. Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι δεν έπρεπε να αλλάξει η ηγεσία αυτήν τη στιγμή, ούτε σε κρίσιμους σχηματισμούς κτλ κτλ

    Διάφορα δημοσιεύματα, καλλιεργούσαν σκοπίμως, δεν ξέρω, το κλίμα ότι ο Α/ΓΕΕΘΑ θα φύγει. Τελικά, ήταν ευσεβείς πόθοι κάποιων.

    1. Δεν παρατήρησα πουθενά κάτι τέτοιο.
     Το σχόλιο σου δείχνει ότι κάτι περίμενες.
     Εγώ, αντίθετα, δεν περίμενα αλλαγές στην κορυφή.

 1. Καλημέρα! Καλλιεργούνταν αρνητικό κλίμα για τον Α/ΓΕΕΘΑ από διαφορά μέσα αλλά και σχολιαστές έγραφαν ότι προωθεί τα αμερικανικά συμφέροντα και διαφορά αλλά…τελικά δεν τους πέρασε..νομίζω αποστομωτική η απάντηση της κυβέρνησης.ο άνθρωπος αυτός πιστεύω ,κάνει δουλειά και είναι πολύ ανώτερος όλων των προκατόχων του..
  Έχουμε άμεσο παράδειγμα τον Αποστολακη..σε τι κατάσταση ήταν το στράτευμα επι Αποστολακη? Ξέρετε όλοι καλύτερα από μένα…πραγματικά πιστεύω ο Θεός έβαλε το Χέρι του και δεν έγινε κάτι με την Τουρκία τότε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *