Οι L3Harris και η Bye Aerospace ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν συμφωνία για την ανάπτυξη ενός ηλεκτροκίνητου, ελαφρού αεροσκάφους συλλογής πληροφοριών, επιτήρησης και αναγνώρισης. Το σύστημα θα βασιστεί στο δικινητήριο αεροσκάφος eFlyer 800 της Bye Aerospace, το οποίο ενσωματώνει ηλεκτροκινητήρες μέγιστης ισχύος  500 kW (670 ίπποι) έκαστος.

Το eFlyer 800 επιλέχθηκε λόγω της αξιόλογης εμβέλειας του (926 χιλιόμετρα με μέγιστο βάρος απογείωσης), την ικανότητας του να μεταφέρει ικανό φορτίο (1.540 λίβρες) και του πολύ χαμηλού λειτουργικού και κόστους υποστήριξης του (το 1/5 σε σχέση με ένα συμβατικό αεροσκάφος, σύμφωνα με την Bye Aerospace).

Η χρήση ηλεκτροκινητήρων επιτρέπει στο αεροσκάφος να επιχειρεί με ελάχιστο θερμικό ίχνος, κάτι που μειώνει τις πιθανότητες εντοπισμού του και αυξάνει το βαθμό επιβιωσιμότητας τους. Επίσης παράγει πολύ χαμηλότερο ηχητικό ίχνος. Στην τυπική του έκδοση το eFlyer 800 επιτυγχάνει μέγιστη ταχύτητα 593 χιλιομέτρων την ώρα με την ταχύτητα πλεύσης να είναι της τάξεως των 519 χιλιομέτρων. Επιχειρεί σε μέγιστο υψόμετρο 35.000 ποδών.