Μια πρωτοβουλία άξια επαίνου έπραξε ο ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος προ της περιοδείας του, στη περιοχή ευθύνης της 95 ΑΔΤΕ κοινοποίησε έγγραφο με το οποίο ζητά να γνωστοποιηθεί στο προσωπικό και τα στελέχη πως υπάρχει η δυνατότητα δια ζώσης συνάντησης με τον υφυπουργό ώστε να ακούσει τα όποιους προβληματισμούς του θέσουν.

Η παραπάνω ενέργεια συνιστά έμπρακτη απόδειξη πως ο Υφυπουργός είναι και στέκεται δίπλα στο προσωπικό και τα στελέχη των ΕΔ. Να τονιστεί πως και ως Α/ΓΕΣ πάντα έπραττε το ίδιο. Εκατοντάδες στελέχη του ΕΣ είχαν επικοινωνήσει τηλεφωνικώς ή του εκ σύνεγγυς ενημερώνοντας τον τότε Α/ΓΕΣ για τα προβλήματα τους.

Πράξεις όπως αυτή συντελούν στη μέριμνα για το προσωπικό δίνοντας τη δυνατότητα στα στελέχη χωρίς χρονοτριβή να επικοινωνήσουν απευθείας με τον υφυπουργό και τη πολιτική ηγεσία.

Η αρχή έγινε από τη Ρόδο. Θα ακολουθήσουν και άλλα μέρη στα οποία τα στελέχη θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν σε προσωπικό επίπεδο με τον Υφυπουργό και να του κοινοποιήσουν κάθε σκέψη τους ή προβληματισμό.

Comments

  1. Δηλαδή θα επικρέμεται η απειλή διάφοροι επαγγελματίες να αναφέρονται εκτός ιεραρχίας? δεν λέω ότι δεν πρέπει να είναι μακρυά από το προσωπικό το υπουργείο αλλά θεωρώ ότι υπάρχουν δυνατότητες για ενημέρωση για το τι γίνεται στο στράτευμα από τις υπάρχουσες διαδικασίες. φοβάμαι αν γίνει κάποια λάθος αντίδραση προς τους αξιωματικούς( η επονομαζόμενη «κατσάδα») να μετατραπεί ο στρατός σε ένα σώμα σαν την βουλή. ο αξιωματικός διοικητής να συζητά με όλους ανεξαρτήτως βαθμού για να βρει «λύση» αλλιώς θα παίρνουν τηλέφωνο τον υπουργό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *