Με την ευκαιρία του διαδικτυακού συνεδρίου CAE OneWorld, η CAE ανακοίνωσε χθες ότι η BAE Systems επέλεξε τα συστήματα οπτικής απεικόνισης CAE Medallion MR e-Series για τους εξομοιωτές Eurofighter Typhoon της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ.

Η BAE Systems είναι ο βασικός ανάδοχος για την προμήθεια 24 αεροσκαφών Eurofighter Typhoon προς την Πολεμική Αεροπορία του Κατάρ, συμπεριλαμβανομένου και του πλήρους πακέτου υποστήριξης και εκπαίδευσης.

«Η BAE Systems αξιολόγησε ενδελεχώς όλα τα σύγχρονα συστήματα οπτικής απεικόνισης για εξομοιωτές μαχητικών αεροσκαφών, και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι επέλεξε τη σειρά Medallion MR e-Series για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών αναγκών της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ«, δήλωσε ο Thibaut Trancart, Διευθύνων Σύμβουλος της CAE Defence & Security Μέσης Ανατολής. «Το εξαιρετικό επίπεδο ρεαλιστικής απεικόνισης της σειράς Medallion MR e-Series συμβάλει στην παροχή κορυφαίων εκπαιδευτικών υπηρεσιών, επιτρέποντας την εξάσκηση σε πολύπλοκες και απαιτητικές αποστολές των μαχητικών αεροσκαφών μέσα σε ένα ασφαλές εικονικό περιβάλλον».

Η CAE θα προμηθεύσει τη BAE με τέσσερα οπτικά συστήματα Medallion MR e-Series για τους εξομοιωτές Eurofighter Typhoon της Πολεμικής Αεροπορίας του Κατάρ, στο πλαίσιο συμβάσεων που ανατέθηκαν στην CAE κατά το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο του Οικονομικού Έτους 2020.
Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού συνεδρίου CAE OneWorld το οποίο είναι σε εξέλιξη, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και επίδειξη των συγκεκριμένων συστημάτων οπτικής απεικόνισης CAE Medallion MR e-Series.

Η on-line πλατφόρμα CAE OneWorld 2020 (https://www.cae.com/caeoneworld2020) ξεκίνησε χθες (8 Ιουλίου 2020) και θα παραμείνει διαθέσιμη για έναν μήνα με δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν εύκολα χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο σύνδεσμο: (http://caeoneworld2020.com/registration).

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *