Την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019, στο πλαίσιο προκαταρκτικών ελέγχων εγκατάστασης των συστημάτων της υπό κατασκευή πυραυλακάτου Νο 6 εκτελέστηκε περιορισμένης διάρκειας πλους εντός του κόλπου Ελευσίνας παρουσία προσωπικού του Πολεμικού Ναυτικού (Ναυτικό Κλιμάκιο Ελευσίνας). 

​Οι τελικοί έλεγχοι αποδοχής συστημάτων σκάφους (HAT, SAT) της πυραυλακάτου Νο 6 προγραμματίζονται όπως εκτελεσθούν το τρίτο τρίμηνο τρέχοντος έτους.

Comments

 1. Απο την στιγμη που εχουμε τα δικαιωματα στο σχέδιο, δεν θα ηταν άσχημη ιδέα να συνεχισουμε την ναυπηγηση τους, αυτη την φορά προβαινωντας σε απαραιτητες προσθήκες (καποια επιμηκυνση ισως για την φιλοξενεια εξτρα συστηματων?, κατεβάζοντας το RCS τους) και πιο μοντερνα οπλα.

  1. Όπως έχει συζητηθεί είναι πολύ παλιό το design – 80s era
   Οι αλλαγές που γραφεις είναι νέο design
   Πρέπει να βρούμε νέο σχέδιο αλλα το ναυτικό έχει άλλες προτεραιότητες τορπίλες , φρεγάτες
   μα τι λέω ελικ όπτερα ROMEO!!!

 2. Ένας δύσκολος δρόμος μέχρι εδώ που πιστεύω πρέπει να συνεχιστεί. Αν μπούμε και σε συνεργασία και συναυπήγηση με μια φιλική χώρα, π.χ το Ισραήλ, μπορούμε πάνω σ’αυτό το σχέδιο να συνεχίσουμε, να πάμε και σε ανώτερα. Αυτό σ’όλλους τους τομείς.

 3. Έχουμε να παραλάβουμε ακόμη δύο σκάφη που να μην πω πως θεωρούντε ξεπερασμένα, ενώ θα έπρεπε να εξετάζουμε σύγχρονες επιλογές ίσως και αλλαγή τύπου σκαφών! Συμφωνώ για συμπαραγωγή σκαφών επιφανείας με το Ισραήλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *