Με ανάρτηση τους στο «Facebook» οι Ειδικοί Φρουροί κατήγγειλαν αξιωματικό της Αστυνομίας ότι απέτρεψε τη σύλληψη κουκουλοφόρου, ο οποίος είχε επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ: «Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως μοναδικός παραστάτης των χαμηλόβαθμων κυρίως αστυνομικών εκφράζει την συμπαράσταση του στους Συναδέλφους που έδωσαν τη «μάχη» της υπεράσπισης της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας των πολιτών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας παράλληλα ιδιαίτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες αστυνομικούς και τον τραυματία Διοικητή της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. μετέβη από την πρώτη στιγμή στο 401 Στρ. Νοσοκομείο που διακομισθηκαν ευτυχώς εκτός κινδύνου οι συνάδελφοι.

Επίσης, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την καταδίκη μας για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης.

Ήδη το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α επικοινώνησε με τον συνάδελφο της Ομάδας ΔΡΑΣΗ εκφράζοντας την προσωπική και συνδικαλιστική του στήριξη, όπως επίσης δίνοντάς στη διάθεσή του το Νομικό του οπλοστάσιό για την απόδοση τυχών ευθυνών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση».

Το περιστατικό συνέβη χθες Πέμπτη στη διάρκεια επεισοδίων που ξέσπασαν κατά την πορεία διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο για τις συναθροίσεις. Να σημειωθεί ότι στα χθεσινά επεισόδια τραυματίστηκαν έξι αστυνομικοί ενώ έγιναν συνολικά εννέα συλλήψεις.

Comments

 1. Πρώτον: ο ίδιος ο αξιωματικός ισχυρίζεται ότι τα πράγματα δεν έγιναν καθόλου έτσι! Να δούμε τα γεγονότα και μη βιαζόμαστε ! Δεύτερον: Αστυνομικοί με παπάκια έπεσαν με ταχύτητα πάνω σε διαδηλωτές ( βίντεο στην Εφσυν) και δεν παίζει ΠΟΥΘΕΝΑ … Ντροπή μας

  1. 1ον) Ο ίδιος ο αξιοματικός έχει δόλο να πει πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι μιας και κατηγορείται.
   2ον) στο βίντεο που λες είναι ξεκάθαρο πως οι Αστυνομικοί με τα παπάκια δεν έπεσαν πάνω σε κανέναν.
   3ον) Το »Δημοκρατικότατο» κανάλι του youtube (Εφσυν) έχει απενεγοποιημένα τα σχόλια ώστε να μην μπορεί να σχολιάσει κανένας και να πει το τι είδε ή τι άκουσε. Δικαίωμα που σου δίνει το DefenceReview την δυνατότητα εσένα να λες εδώ την προπαγάνδα σου.
   ΣΤΟ ΜΟΝΟ που συμφωνώ μαζί σου είναι στο (Να δούμε τα γεγονότα και μην βιαζόμαστε)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *