Ο Γαλλικός Στρατός ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε την πρώτη βολή αντιαρματικού βλήματος MMP (Missile Moyenne Portée) από το νέο όχημα αναγνωρίσεων Jaguar, στο πλαίσιο σχετικών δοκιμών πιστοποίησης. To EBRC Jaguar (Engin Blindé de Reconnaissance et de Combat) είναι ένα τροχοφόρο όχημα (6 x 6), το οποίο αντικαθιστά τα οχήματα AMX-10RC και ERC-90 Sagaie. Συνολικά ο Γαλλικός Στρατός θέλει 400 οχήματα, εκ των οποίων 150 θα πρέπει να έχουν παραδοθεί μέχρι το 2025. Το Jaguar και το Griffon, ένα ακόμα όχημα του προγράμματος SCORPION, μοιράζονται 70% κοινά συστήματα.

Το Jaguar υπηρετείται από τρία άτομα (οδηγός, αρχηγός πληρώματος και πυροβολητής). Έχει επίπεδο προστασίας STANAG 4569 Level 4, δηλαδή προστατεύεται από φυσίγγια διαμετρήματος έως 14,5 χιλιοστών, από θραύσματα βλημάτων όλμων και πυροβολικού και νάρκες με εκρηκτική ύλη ίση με 10 κιλά TNT. Ο οπλισμός του αποτελείται από ένα πυροβόλο των 40 χιλιοστών με δραστικό βεληνεκές 1.500 μέτρα, από δύο διπλούς εκτοξευτές αντιαρματικών βλημάτων MMP και από ένα πολυβόλο των 7,62 χιλιοστών. Το βλήμα MMP ζυγίζει 15 κιλά.

Ενσωματώνει διπλή πολεμική κεφαλή σχεδιασμένη να προσβάλει τεθωρακισμένους στόχους, στόχους ενισχυμένους με θωράκιση ERA ή καλά προστατευμένους στόχους, όπως είναι οι οχυρώσεις. Επιτυγχάνει μέγιστο βεληνεκές 4 χιλιόμετρα. Στη χερσαία έκδοση, εκτός του βλήματος και του εκτοξευτή το σύστημα ΜΜΡ συνοδεύεται από σύστημα προσδιορισμού θέσης, προσανατολισμού και ψηφιακών επικοινωνιών, επιτρέποντας έτσι στο ΜΜΡ να εμπλέκει στόχους εκτός του οπτικού πεδίου (NLOS : Non-Line-Of-Sight).