Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του γράφοντα εάν το ΠΝ μείνει ευχαριστημένο από το νέο απόκτημα που εντάχθηκε σήμερα και επίσημα στον Στόλο το ίδρυμα Λασκαρίδη θα δωρίσει και ένα ακόμα ίδιο.

Όπως όλα δείχνουν το ΠΝ οδεύει ολοταχώς και σε δεύτερο ΠΓΥ αντίστοιχο του «ΑΤΛΑΣ» Α471. Μόλις το ΠΝ σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη για το «ΑΤΛΑΣ» το ίδρυμα θα προχωρήσει στη δεύτερη δωρεά ενός ίδιου τύπου πλοίου γενικής υποστήριξης.

Εδώ να τονίσουμε πως το Ίδρυμα Λασκαρίδη έχει στηρίξει ποικιλοτρόπως το ΠΝ αποδεικνύοντας πως ο ελληνικός εφοπλισμός είναι δίπλα στο ΠΝ. Μακάρι να παραδειγματιστούν και άλλοι Έλληνες πατριώτες εφοπλιστές και να στηρίξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Επίσης, αξίζει να αφερθεί η ομιλία Λασκαρίδη όπου ξεκαθάρισε πως οι Έλληνες πολιτικοί πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να στηρίξουν το ΠΝ.

Το ΠΝ με την ένταξη αυτού του πλοίου ενισχύει τις επιχειρησιακές του ικανότητες στους τομείς της διοικητικής μέριμνας.

Comments

  1. Οπλισμο;;;
   Τιποτα αν δεν κάνω λάθος.
   Μακάρι να βρεθούν κάποια συστήματα που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν.
   Ισως όταν γίνει η απόσυρση κάποιων S να μπει κάποιο Phalanx.

 1. Πράγματι λαμπρό παράδειγμα πατριώτη εφοπλιστή. Το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να μπεί το όνομά του στο πλοίο.
  Έχουμε τον μεγαλύτερο στόλο σε εμπορικά στον κόσμο και δε μπορούμε με το ΠΝ μας να κάνουμε κουμάντο στα νερά μας.
  Εύχομαι και άλλοι εφοπλιστές να παραδειγματιστούν αυτόν τον ΕΛΛΗΝΑ και να μην μείνουν μόνο Έλληνες και πατριώτες στα χαρτιά και τα χοντρά λόγια.
  Με την πράξη, την καρδιά και το μεγάλο μυαλό τους, να βοηθήσουν στην προσπάθεια να αποκτήσουμε ένα άξιο ΠΝ.

 2. Μπράβο και πάλι μπράβο στην εφοπλιστικής οικογένεια. έστω και έτσι μακάρι όλοι οι εφοπλιστές να ανανέωναν το στόλο των βοηθητικών σκαφών που πραγματικά μπορεί να μην φαίνονται αλλά μιλάμε για πλοία μουσεία. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να αποκτηθεί ακόμα ένα ίδιου τύπου που φαίνεται ικανό σκάφος. Και ας κινηθούμε και για το ΕΤΝΑ από Ιταλία. υδροφόρες, ρυμουλκά,ανεφοδιαστικά, πετρελαιοφόρα και οτιδήποτε άλλο ας κινηθούμε σε καλής κατασκευής εμπορικά σκάφη. Αυτό που όμως θα ήθελα από τον εφοπλιστικό κόσμο δεν είναι να αγοράσει πολεμικά σκάφη. αλλά να γεμίσει τα καράβια του με Έλληνες ναυτικούς(εδώ βέβαια αν πηγαίνουν πλέον Έλληνες για ναυτικοί ή μόνο δουλειά γραφείου είναι το όνειρο όλων) και έτσι το κράτος ν μην πληρώνει επιδόματα ανεργίας και να εισπράττει τους φόρους του από τους μισθούς . αυτό θα σημάνει την προμήθεια οτιδήποτε χρειαζόμαστε από το κράτος.

  1. Έχεις δίκιο. Οι παντόφλες, τα ρυμουλκά, οι υδροφόρες, τα πετρελαιοφόρα κ.λπ. είναι σε μουσειακή κατάσταση. Είναι αρκετά πλοιαράκια και διάφορα τέτοια μέσα, αυτά αλλά μικρού κόστους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *