Η Υπηρεσία Προμηθειών της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ) προκήρυξε ανοικτή διαδικασία, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά,  για την προμήθεια υλικών και υπηρεσιών προς υποστήριξη των μη-επανδρωμένων αεροσκαφών Πήγασος ΙΙ, συνολικής εκτιμώμενης αξίας € 277.623,19, συμπεριλαμβανόμενων των προβλεπόμενων κρατήσεων και απαλλασσόμενου του ΦΠΑ.

Η απόφαση για την επιλογή της αναδόχου εταιρίας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού τα υλικά θα πρέπει να παραδοθούν το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από έξι (6) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, ενώ οι υπηρεσίες θα πρέπει να αρχίσουν εντός έξι (6) μηνών από την ημερομηνία παράδοσης των αντίστοιχων υλικών.

Comments

  1. Είναι έως και αστείο να μην υπάρχει ένα πρόγραμμα εξέλιξης των ΠΗΓΑΣΟΣ. Που σαν περιπολικό, μπορεί να αντλήσει χρήματα και από διάφορα Ευρωπαϊκά κονδύλια.
    Το ΠΗΓΑΣΟΣ έχει μείνει πλέον πολύ πίσω σε επιδόσεις από τα σύγχρονα ανάλογα μέσα, που όταν πρωτοπαράχθηκε, ήταν από τα ικανότερα που υπήρχαν διεθνώς.

  2. Απαρχαιωμένο σύστημα

    Η μόνη αξία είναι η διατήρηση της επαφής με το αντικείμενο για το προσωπικό έν αναμονή σύγχρονων πλατφορμων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *