Οι εικόνες από τον Έβρο μιλούν από μόνες τους. Οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν βάλει μπροστά οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης κατακλύζοντας τη πατρίδα μας με εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς από τη Τουρκία.

Όπως προκύπτει από πληθώρα βίντεο και εικόνων οι Τουρκικές αρχές συνεργάζονται πλήρως με κυκλώματα δουλεμπόρων προωθώντας τους αλλοδαπούς στα μικρασιάτικα παραλία και τον Έβρο. Ανώτατοι αξιωματικοί του ΓΕΕΘΑ επισημάνουν στον γράφοντα πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή αφού όλες οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους οι ελληνικές αρχές συγκλίνουν σε σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας.

Ως εκ τούτων στον Έβρο έχουν προωθηθεί στρατιωτικές δυνάμεις από σχηματισμούς της κεντρικής Μακεδονίας ενώ στα νησιά έχουν αυξηθεί οι δυνάμεις του ΛΣ. Στον Έβρο εκτελούνται επιχειρήσεις αποτροπής και ευτυχώς ο κύριος όγκος των αλλοδαπών δεν έχει καταφέρει να εισέλθει σε ελληνικό έδαφος.

Το ευτυχές είναι πως η ελληνική πολιτική ηγεσία φαίνεται (ας ελπίσουμε) να έχει αντιληφθεί ότι η μαζική εισροή αλλοδαπών συνιστά βραδυφλεγή βόμβα στα εθνικά και κοινωνικά θεμέλια. Επιπρόσθετα, άπαντες στον πολιτικό κόσμο οφείλουν να αντιληφθούν πως πρόκειται για απειλή ασύμμετρου χαρακτήρα και διεξαγωγή επιχειρήσεων υβριδικού πολέμου από τη πλευρά της Τουρκίας. Η προσοχή τώρα πρέπει να είναι σε τυχόν προβοκάτσιες που επιχειρήσουν εντός Ελλάδας οι Τούρκοι.