Η INTRACOM DEFENSE (IDE) υπέγραψε σύμβαση με την Israel Aerospace Industries (IAI) για την προμήθεια ολοκληρωμένου Υβριδικού Συστήματος Παροχής Ενέργειας, βασισμένο στην προηγμένη τεχνολογία Hybrid Electric Power Systems (HEPS ® ) που έχει αναπτύξει.

Η IAI επέλεξε να ενσωματώσει την τεχνολογία HEPS ® της IDE στα συστήματά της για τις διεθνείς αγορές, βασιζόμενη στα επιχειρησιακά πλεονεκτήματα που προσδίδει στους τομείς της αυτονομίας ενέργειας, της αποδοτικότητας των μέσων και της ασφάλειας χρήσεως.

Στο πλαίσιο αυτής της αρχικής σύμβασης ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, η IDE θα ξεκινήσει παραδόσεις εντός του 2020. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, Δρ. Γεώργιος Τρουλλινός, δήλωσε:

“H απόφαση της IAI να ενσωματώσει την τεχνολογία μας σε δικά της συστήματα καταξιώνει ακόμη μια φορά τη δραστηριότητα της εταιρείας μας στο χώρο. Προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία με την IAI. Αυτή η εξέλιξη, όπως και η πρόσφατη επιλογή των προτάσεων της IDE για το Mη Επανδρωμένο Όχημα και τις Δικτυοκεντρικές Επικοινωνίες από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καταδεικνύουν την αριστεία της IDE στην καινοτομία και στην μηχανική υψηλής τεχνολογίας σε αμυντικές εφαρμογές. Συνεχίζουμε τη πολυετή προσπάθειά μας να εξάγουμε υπερσύγχρονα συστήματα, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο και στην οικονομία της χώρας μας.»

Comments

  1. Πόση λάσπη έφαγε η Intracom από τη Νέα Δημοκρατία τη δεκαετία του 1990. Σήμερα όλοι παραδέχονται ότι είναι καινοτόμα και πρωτοπόρα ακόμα και για τα διεθνή δεδομένα. Το management της Intracom ήταν πολύ μπροστά. Η εταιρεία ανέκαθεν είχε δυνατά project, παρόλα αυτά οι περισσότεροι μηχανικοί την προτιμούσαν για τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους για να φτιάξουν δυνατό CV.

  2. Ανυπομονω την ημερα οπου θα κοπουν μαχαιρι οι οποιες αμυντικες συνεργασιες με αυτον τον υπουλο «συμμαχο»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *