Στις 22 Μαΐου ο Σερβικός Στρατός, παρουσία του Υπουργού Άμυνας της χώρας, Aleksandar Vulin, πραγματοποίησε δοκιμαστική βολή του αντιαεροπορικού βλήματος RLN-IC FM-2, ο οποίος προορίζεται για χρήση από το αντιαεροπορικό σύστημα Pasars-16. Το βλήμα RLN-IC FM2 επιτυγχάνει μέγιστο βεληνεκές της τάξεως των 12 χιλιομέτρων και ενσωματώνει νέο υπέρυθρο σύστημα καθοδήγησης, ψηφιακά ηλεκτρονικά ελέγχου και νέα, ισχυρότερη πολεμική κεφαλή. Το Pasars είναι αυτοκινούμενο σύστημα, εφοδιασμένο με ένα πυροβόλο των 40 χιλιοστών και αντιαεροπορικά βλήματα (Igla, Mistral ή RLN-IC).

Comments

 1. μεχρι και οι Σερβοι;;;;;
  Στη βιομηχανια και να ξαναγεννηθουμε…..δεν τούς φτάνουμε ούτε στο δαχτυλακι…

  1. Έτσι ακριβώς.

   Η Σερβία παράγει πολλά αξιόλογα οπλικά συστήματα και θα μπορούσαν οι εδώ φωστήρες (που μόνο ρουσφέτια ξέρουν να κάνουν) να προχωρήσουν σε συνεργασίες με τη Σερβική πολεμική βιομηχανία και σε συμπαραγωγές.

   Πολλά από τα συστήματά τους θα μπορούσαν να μας καλύψουν ανάγκες με πολύ χαμηλό κόστος.
   Όσοι τα σνομπάρουν ας μας πούνε τι παράγουμε εμείς εκτός από μαγειρικές εκπομπές Masterchef και κουτσομπολίστικες εκπομπές επιπέδου Στεφανίδου και Πάνια.

   Οι Σέρβοι επειδή είναι γνωστοί πατριώτες αν βρισκόταν στη θέση της Ελλάδας θα ήταν στην κυριολεξία αστακοί και με τα περισσότερα οπλικά συστήματα δικής τους κατασκευής και δεν θα τολμούσε ο Τούρκος να πουλήσει μαγκιά.

   Εδώ οι Τούρκοι βρήκαν και τα κάνουν.

   Λαός για τα μπάζα (στο μεγαλύτερο του αριθμό) και πολιτικό προσωπικό πλήρως ανίκανο και ξενόδουλο που ξεπουλάει σιγά σιγά την Ελλάδα ποικιλοτρόπως και επιβιώνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *