Ένα νέο τροχοφόρο πυροβόλο και ένα νέο πύργο μάχης για ελαφρά οχήματα παρουσίασε το ιορδανικό γραφείο KADDB (King Abdullah II Design and Development Bureau), στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης ειδικών επιχειρήσεων «SOFEX 2018».

Το πυροβόλο RUM II βασίζεται σε όχημα 6 x 6 της DAF και στο πυροβόλο M-126 των 155 χιλιοστών, όμοιο με το πυροβόλο των M-109, αλλά με νέο σύστημα μείωσης της ανάκρουσης. Το όχημα ενσωματώνει ηλεκτρό-υδραυλικό σύστημα ελέγχου της κίνησης του πυροβόλου.

Η αναχορηγία του πυροβόλου είναι 22 βλήματα, ανά 11 σε κάθε πλευρά του οχήματος. Το μέγιστο βεληνεκές του RUM II είναι 27,7 χιλιόμετρα. Το όχημα της DAF είναι εφοδιασμένο με κινητήρα της DHS μέγιστης ισχύος 250 ίππων με σύστημα μετάδοσης της κίνησης πέντε σχέσεων. Η μέγιστη του ταχύτητα είναι 80 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ η εμβέλεια του 600 χιλιόμετρα.

Ο πύργος Jadara παρουσιάστηκε επί ελαφρού οχήματος της Toyota, εξοπλισμένος με δύο αντιαρματικά βλήματα Terminator μέγιστου βεληνεκούς 2,5 χιλιομέτρων και ένα πολυβόλο των 7,62 χιλιοστών.

Το βλήμα Terminator μπορεί να εφοδιαστεί με δύο αντιαρματικές κεφαλές σε κάθετη διάταξη (Tandem) και με πολεμική κεφαλή υψηλής εκρηκτικότητας, θραυσμάτων, κατά ελαφρά θωρακισμένων στόχων ή κατά προσωπικού. Το Terminator είναι βλήμα καθοδήγησης λέιζερ.