Η σουηδική Saab ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο με το Υπουργείο Άμυνας της Αυστραλίας για την προμήθεια νέων κινητών υγειονομικών μονάδων, έναντι € 202 εκατομμυρίων περίπου. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται και σύμβαση εν συνεχεία υποστήριξης πενταετούς διάρκειας. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν άμεσα, εντός του 2020 και θα ολοκληρωθούν το 2027. Οι μονάδες θα περιλαμβάνουν χειρουργεία, αξονικούς τομογράφους και άλλα μηχανήματα ακτινογραφιών, μονάδες εντατικής θεραπείας κ.ά. Επίσης θα μπορούν να αναπτυχθούν, σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο, εντός 24 ωρών.

Comments

  1. Να δούμε εμείς ποτέ θα ενδιαφερθουμε για το ξεχασμένο μηχανικό και υγειονομικο, μηχανικό μάχης δεν υπάρχει και νοσοκομεία εκστρατείας από πρώην ανατολική Γερμανία και τα δισεκατομμύρια να φεύγουν βροχή.

  2. Τους τελευταιους μηνες της θητειας μου ετυχε να μπω σε αποθηκη επιστρατευσης η οποια περιειχε υλικα ΚΙΧΝΕ, και αυτα που ειδα με εκαναν να τρομαξω σκεπτομενος τι θα συμβει στους βαρια τραυματιες εν καιρω πολεμου.

    Ο Στρατός δεν εχει τα στοιχειωδη, των οποιων η αποκτηση δεν κοστιζει και πολυ, αλλα το Ναυτικο θελει φρεγατες ΑΑW του 1 δισ. εκαστη. Λιγη στοιχειωδης λογικη…….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *