Η ραγδαία δημογραφική μας κατάρρευση, η υπογεννητικότητα των Ελληνίδων, η μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και η μαζική είσοδος υπεργεννητικών Μουσουλμάνων, μετατρέπει την Ελλάδα όχι σε πολυπολιτισμική κοινωνία όπως οραματίζεται ο πρωθυπουργός αλλά απλά σε Μουσουλμανική κοινωνία.

Γράφει ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΣ για το SL PRESS

Αυτό αποδεικνύεται από αδιάσειστα στατιστικά στοιχεία. Στην περίοδο της Τουρκοκρατίας, ο Ελληνισμός επιβίωσε γιατί οι Ελληνίδες γεννούσαν πάνω από 5-6 παιδιά κατά μέσο όρο. Σχετικά ικανοποιητική γεννητικότητα άνω των 2,5 παιδιών ανά γυναίκα, υπήρχε και μέχρι το 1960, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1990, οι γεννήσεις ήταν λίγο περισσότεροι από τους θανάτους.

Καντάφι : «Θα σας νικήσουμε με τις μήτρες των γυναικών μας»

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η κατάσταση έχει ανατραπεί δραματικά. Ενώ η Μουσουλμάνα μητέρα τεκνοποιεί 5 παιδιά κατά μέσο όρο, η Ελληνίδα γεννά περίπου ένα παιδί, όταν για την αναπλήρωση μιας γενιάς απαιτούνται 2,1 παιδιά. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤ.ΑΤ), το 2018 γεννήθηκαν 86.440 και απεβίωσαν 120.000 άτομα, έτσι ώστε οι θάνατοι να υπερτερούν των γεννήσεων κατά 33.857 άτομα.( 35.948 το 2017). Από αλλοδαπές, σχεδόν στο σύνολο Μουσουλμάνες, γεννήθηκαν 11.583 παιδιά ( 14,3%). Όμως, το ποσοστό των γεννήσεων από Μουσουλμάνες μητέρες είναι σημαντικά υψηλότερο, αφού δεν υπολογίζονται ως αλλοδαπές αυτές της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, των πολλών χιλιάδων που Ελληνοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των νόμιμων ή παράτυπων που διαμένουν εδώ.

Με βάση τα παραπάνω εκτιμάται ότι, σήμερα οι γεννήσεις των υπεργεννητικών Μουσουλμάνων στη χώρα μας ανέρχονται στο 25% του συνόλου των 86.440 γεννήσεων, δηλ. 21.610 παιδιά. Αυτό σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα παιδιά που γεννιούνται στην Ελλάδα σήμερα είναι Μουσουλμανάκια. Αλλά στα αμέσως επόμενα χρόνια, η δημογραφική αυτή εικόνα ανατρέπεται καταλυτικά. Πολλές οικογένειες Μουσουλμάνων στέλνουν ασυνόδευτα τα παιδιά τους με την προοπτική να ακολουθήσουν και αυτοί αργότερα. Μουσουλμάνες μητέρες, επιδιώκουν να συνδυάσουν την είσοδό τους στη χώρα με τη γέννηση παιδιών, ώστε να μείνουν μόνιμα και να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια. Η πρακτική αυτή αναμένεται να ενισχυθεί ύστερα και από την ψήφιση του νέου μεταναστευτικού νόμου που δίνει προτεραιότητα στα παιδιά και στη συνένωση οικογενειών.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με στοιχεία της Μαιευτικής-Γυναικολογικής κλινικής της Σάμου, περισσότερα από τέσσερα στα δέκα παιδιά που γεννήθηκαν στο νησί από τις αρχές του 2019 μέχρι την 31/10/2019 είναι Μουσουλμανάκια. Σε σύνολο 226 γεννήσεων μόνο τα 120 ήταν Ελλήνων και τα 96 Μουσουλμάνων μεταναστών. Παίρνοντας υπόψη τα δεδομένα αυτά, την ειδική προστασία που παρέχεται σε βρέφη και παιδιά αλλοδαπών, τη μαζική είσοδο κατά κύριο λόγο νεαρών μεταναστών, σε συνδυασμό με τη μαζική φυγή στο εξωτερικό νέων Ελλήνων, εκτιμάται ότι μέσα στα μέσα προς το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας, ένας στους δύο νέους μέχρι τριάντα ετών θα είναι Μουσουλμάνοι. Αυτό από μόνο του σηματοδοτεί την προοπτική της πλήρους εθνολογικής ανατροπής στη χώρας μας. Και δικαιώνει τον Καντάφι που είχε προειδοποιήσει την Ευρώπη ότι «θα σας νικήσουμε όχι με βόμβες αλλά με τις μήτρες των γυναικών μας».

Κάθε χρόνο πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη

Τα στατιστικά δεδομένα είναι αμείλικτα. Η συντριπτική πλειοψηφία των 120.000 θανάτων για το 2018 δεν αφορά Μουσουλμάνους, αλλά Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι, οι θάνατοι Ελλήνων ξεπερνούν τις αντίστοιχες γεννήσεις κατά περίπου 55.000 άτομα ετησίως. Κάθε χρόνο δηλ. πεθαίνει μια μεσαία Ελληνική πόλη σαν τη Λαμία και δημιουργείται μια νέα μεγάλη Μουσουλμανική πόλη σαν την Πάτρα. Το γεγονός αυτό από μόνο του, προδικάζει την Ισλαμοποίηση της ομογενοποιημένης μέχρι το πρόσφατο παρελθόν Ελληνικής κοινωνίας.

Ας μην γελιόμαστε. Στην περίπτωσή μας, η πολυπολιτισμική κοινωνία δεν είναι τίποτε άλλο από Μουσουλμανική κοινωνία. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας που ομνύει στο παραμύθι της πολυπολιτισμικής κοινωνίας, τότε τόσο το χειρότερο για την Ελλάδα που αυτοκτονεί. Αλλά οι πολιτικοί μας δυστυχώς ενδιαφέρονται περισσότερο για τις επόμενες εκλογές παρά για τις επόμενες γενιές.

Η Ελλάδα τελειώνει

Σαν να πηγαίνουν εκδρομή, μάζες Μουσουλμάνων εισβάλουν καθημερινά από τα νησιά και τον Έβρο, με τελικό προορισμό την ενδοχώρα. Οι περισσότεροι απ’ αυτούς θα παραμείνουν μόνιμα στην Ελλάδα αφού τα βόρεια σύνορα έχουν σφραγιστεί ερμητικά και οι επαναπροωθήσεις είναι απίθανο να εφαρμοστούν στην πράξη, αφού η Τουρκία δεν δέχεται πίσω μετανάστες εγκατεστημένους στην Ηπειρωτική χώρα. Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα συνολικά για επτά χρόνια, μπορούν να διεκδικήσουν ελληνική υπηκοότητα. Αυτό έχει εφαρμόστηκε και θα εφαρμοστεί για πολλούς περισσότερους στο κοντινό μέλλον, αν κάτι δεν αλλάξει. Με δεδομένο ότι εισέρχονται τουλάχιστον 120.000 ετησίως, σε 15 χρόνια οι νεοεισελθέντες θα ανέρχονται, μαζί με τις γεννήσεις, σε 1,9 εκ περίπου και θα προστεθούν στα περίπου 2 εκ. της Δυτικής Θράκης, της Ρόδου, της Κω, των νόμιμων και παράνομων που είναι εγκατεστημένοι στη χώρα. Τότε, το σύνολο των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, θα ανέρχεται τουλάχιστον σε 4 εκ. άτομα, οι περισσότεροι σε νεαρή ηλικία, έναντι 8,5 εκ. γερασμένων Ελλήνων. Τότε θα αποκτήσουν ισχυρή πληθυσμιακή και πολιτική ισχύ και τίποτα δεν θα εμποδίσει το άνοιγμα των συνόρων για την εισβολή πολλαπλάσιων ομόθρηκών τους. Έτσι, μαζί με τον Καντάφι, θα δικαιωθεί και ο Οζάλ που έλεγε ότι «δε χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, αφού αρκεί να στείλουμε μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και να τελειώνουμε μαζί τους».

ΠΗΓΗ: SL PRESS

Comments

 1. H λυση ειναι η ανατροπη της επαρατης μεταπολιτευσης ..
  Ο τροπος υπαρχει..
  Αγνωστο αν υπαρχουν ατομα να το πραγματοποιησουν.
  Το πιθανοτερο ειναι πως οχι.
  Οι εθνικοι πυρηνες χαθηκαν στην λαιλαπα του ατομικισμου και της δημοκρατικης φιεστας πλην διασπαρτων ψηγματων ανικανων για συσσωματωση και ανατροπη σκηνικου εστω και διαλεκτικα ποσο μαλλον πρακτικα .
  Οποτε αφου δεν υπαρχει κανενα φρενο η χωρα το 2021 ,τι ειρωνεια ,θα γιορτασει την επανισλαμοποιηση της στην πραξη παρα την απελευθερωση της εικονικα αυτην την φορα με την νεα τουρκοκρατια που εχει επιβληθει …
  Δεκα χρονια μετα εκεινο το οροσημο και αφου ο εποικισμος προχωραει με γεωμετρικη προοδο η χωρα θα εχει φθασει στα προθυρα της καταληψης η του διαμελισμου ..
  Ουτε Μπελχαρες ,ουτε Ευρωπαικες Ενωσεις ,ουτε τιποτα απο οσα συζηταμε στο θεμα των εξοπλισμων δεν εχουν νοημα παρα μοναχα οι γεννησεις απο τις γυναικες και τους ανδρες μας ..
  Χωρις Ελληνες στο γενος πρωτα και μετα την συνειδηση η λεξη αποκτα καθαρα μια ευτελισμενη γεωγραφικη και ψευδεπιγραφη σουρεαλιστικη εννοια.
  Τα κινητρα ομως για γεννησεις Ελληνων ειναι ανυπαρκτα η οχι αρκετα αφου οτι δωθει θα φορολογηθει μετα η δεν θα κανει καμια διαφορα στην πραξη ,η οικονομια παραμενει διαλυμενη ,η αγορα ειναι αστεια ,η ληστρικη υπερφορολογηση συνεχιζεται αμειωτη με πληρη ανομια και διαφθορα και κυριως με μια ανθελληνικη η ανυπαρκτη παιδεια στο θεμα εθνικης συνειδησης που ειναι υπο αριστερο διωγμο η παραποιηση που μαζι με τις ολεθριες προοδευτικες ατομιστικες ιδεες θα δωσουν συνδυασμενα το τελικο χτυπημα στο Ελληνικο εθνος ..
  Οτι μεινει θα βιωσει αλλα τετρακοσια χρονια διωγμων και καταπιεσης και θα συρρικωνθει προ τερψη πολλων κατ ονομα Ελληνων του πολιτικου κοσμου με το αζημιωτο και με χαμογελο ..που εχουν ασπαστει καθυστερημενα ως μεταπρατες αποτυχημενα ιδεολογηματα παπαγαλιζοντας πρακτικες που εκαναν μεγαλη ζημια στις Ευρωπαικες χωρες και σημερα απορριπτονται παντου πλην του αποτυχημενου μετασοβιετικου κρατιδιου που βυζαντινολογει ενω διαλυεται.
  Μεχρι να καταλαβει ο μεσος ασχετος τι εχει συμβει η μη αναστρεψιμη ζημια θα εχει γινει..
  Οι Ελληνες δνε θα χαθουν απο την μια μερα στην αλλη φυσικα αλλα σταδιακα ,τοσο ωστε να νομιζουν οτι δεν θα χαθουν ποτε ενω στην ουσια θα παραδοσουν τα κλειδια της εξουσιας στο ισχυροτερο μουσουλμανικο στοιχειο που ηδη καποιοι ανθελληνες θελουν να νομιμοποιησουν και του δωσουν και ιθαγενεια μαζι με πολιτικα δικαιωματα αφου θα καταστουν λαος μειονοτητα και υπεργηρος.
  Πολιτικα δικαιωματα σημαινει ψηφους για τους πολιτικαντηδες και φυσικα ο κομματικος λαικισμος θα δωσει γη και υδωρ στους υποψηφιους πελατες εποικιστες με οτι αυτο συνεπαγεται.
  Ηδη τωρα με το ελληνικο στοιχειο στην χωρα υπο διωγμο ουσιαστικα νομιζει καποιος οτι τοτε με μια Ελληνικη παρουσια μικροτερη η ιση αρχικα του αλλοδαπου μερους θα τυχει ουσιαστικης φροντιδας η προστασιας η θα τεθει οριστικα στο περιθωριο ?
  Ποσες χιλιαδες αυτοκτονιες ειχαμε επι μνημονιων και σημερα συνεχιζονται λογω απελπισιας και αδυναμιας επιβιωσης ?
  Ποσες εκατονταδες χιλιαδες μεταναστευσαν μονιμα στο εξωτερικο και γιατι?
  Και αυτοι που εμειναν σε τι προσμενουν αν οχι στην διατηρηση της αθλιοτητας του επιπεδου ζωης τους πλην των ωφελημενων που αποτελουν μικροτερη αν και ευαριθμη οντοτητα?
  Οποιος θα αντισταθει φυσικα εστω και λεκτικα σε ολα αυτα θα περιθωριοποιειται με τους γνωστους χαρακτηρισμους και θα απορριπτεται απο το συστημα αν οχι διωκεται νομικα και κοινωνικα.
  Μεγαλος ενοχος μεταξυ πολλων αλλων η ανικανη και εθνικα αδιαφορη Εκκλησια των καλοζωισμενων ψευτοχριστιανικων ηγεσιων της και οι Ενοπλες Δυνανεις καθολα αοπλες σε ολα..
  Το δυναμεις λεξη μαλλον εντος εισαγωγικων αφου τα οπλα τα διατηρουμε μονο για παρελασεις πλεον και αν.
  Χωρα χωρις συνορα απλα ειναι χωρος και τιποτε αλλο.
  Και ο χωρος απλα γεμιζει η καταλαμβανεται.

  1. Συμφωνώ απολύτως με όσα γράφεις! Αυτό που παρατηρώ όμως τους τελευταίους μήνες και με αφορμή το λαθρομεταναστευτικό, είναι οτι μεγάλη μερίδα των πολιτών έχει περάσει στο στάδιο της αφύπνισης, αντιδρά με λογική και έχει αποκτήσει και ανοσία στον υβριδικό πόλεμο των μέσων μαζικής αποχαύνωσης και την τρομοκρατία που ασκούν μέσω αυτών, πολιτικοί μισθοφόροι και οι γκεμπελίσκοι τους.
   Αυτό που ζητάνε είναι ένας σοβαρός πατριωτικός πολιτικός φορέας που θα σταθεί απέναντι στο μπλοκ του εθνομηδενισμού και χωρίς ακροδεξιές κορώνες, εξαλλότητες και γραφικότητες θα εργασθεί με λογική και υπερ των συμφερόντων της Ελλάδος και των Ελλήνων.
   Άτομα υπάρχουν αλλά δεν γνωρίζω γιατί διστάζουν! Είναι ο ατομικισμός που γράφεις? Είναι ο φόβος? Είναι η νιρβάνα του γενικότερου μηδενιστικού δυτικού τρόπου ζωής και ο ωχαδερφισμός? Τίποτα απο αυτά δεν πρέπει να αποτελεί πραγματικό εμπόδιο για το χρέος προς τις προηγούμενες και κυρίως προς τις επόμενες γενιές και για να υπάρξουν επόμενες γενιές.
   Ας αφήσουν λοιπόν την βολή και τις διακηρύξεις και ας προχωρήσουν σε έναρξη και γενικό προσκλητήριο για απελευθέρωση της πατρίδας απο τα τρωκτικά της μεταπολίτευσης.

 2. Ολα θυμιζουν πλεον τις τελευταιες μερες της Κων/λεως, οπου λιγοι ματωναν στις επαλξεις και οι πολλοι μαλωναν για το αν οι αγγελοι εχουν φυλλο…

  1. Το τελευταίο σχόλιο φαντάζομαι είναι μεταφορικό… Γιατί επί της ουσίας η πνευματική σύγκρουση που συνέβαινε τότε ήταν με τους λατινολιγούρηδες «ενωτικούς» κ τον αληθινά ορθόδοξο ανθενωτικό λαό που δε έσκυβε το κεφάλι στον Πάπα και που ήταν η συντριπτική πλειοψηφία. Κάτι ανάλογο πιστεύω συμβαίνει και σήμερα αναλογικά..
   Στις επάλξεις ήταν 80% μισθοφόροι υπό τον Γενουάτη Τζουστινιάνι…

 3. η ελλαδα πεθενει γιατι οι πολιτες της ειναι απολιτιστοι χωρα χωρις κανονες-νομους συμπεριφορες μονο το ωχ αδερφε ,η συνταξουλα κ μια θεση στο δημοσιο(κ στον ιδιωτικο παλι βυσμα θες) οικογενεια? με τι με τα ελληνικα πεθερικα?ουτε απεξω μουσουλμανοι ειμαστε στην συμπεριφορα μας οποτε μην αγχωνεσται,για να αλλαξει αυτο πρεπει να φυγουν 2 γενιες ανθρωπων κ να εξυγχρονιστουμε ως κρατος κ ως παιδεια κ ως εργασια,δυστυχως η ελλας τελιωνει συντομα,τι να κανουμε ολα τα ωραια καποτε τελιωνουν. ΥΓ. κι εγω σε σκεψεις ειμαι να φυγω εξω μου εγινε προταση 1400 αποθηκαριος στη γερμανια αντε βρες εδω με αυτα τα λεφτα σπιτι 600 με νερο ρευμα ιντερνετ δεν υπαρχει η ελλας απεβιωσε

 4. Εχει κενά ο συλλογισμός του Αρθρου..Υπολογίζει την γεννηση των παιδιων των μεταναστών ,χωρίς να υπολογίζει μετα από 1 έτος πόσα βρίσκονται πραγματικά στη Ελλάδα..Παραγνωρίζει η αγνοεί ότι μεγάλο μέρος των μεταναστών μετα την λήψη του ασύλου φεύγει πρός την Ευρώπη μέσα και απο μη νόμιμα κανάλια..Σε συγκεκριμμένο παραδειγμα όχι λόγια του αέρα ,στην επριοχή μου σε ξενοδοχείο της Πελοποννήσου περάσαν απο το 2015 συνολικά 2455 ατομα με 655 παιδια ,καπο τα οποια 129 γεννήθηκαν στην Ελλάδα.Το 2019 σήμερα δλδ στην Ελλάδα παραμένουν 134 ατομα με 45 παιδιά και είναι η τελευται φουρνια που μεταφέρθηκε το 2018 μετ ατον Αυγουστο συγκεκριμμένα.Οταν γραφουμε τετοια θεματα πρέπει να ερευνούμε και να μην αναπαραγωγούμε χωρις έλεγχο..

  1. Δλδ απαξ και εγκριθει η αιτηση ασυλου μπορεις να ταξιδεψεις οπου θελεις μεσα στην ΕΕ; Τοτε γιατι αναφερετε τα μη νομιμα καναλια; Αν δεν κανω λαθος αυτο που λετε αφορα επανασυνδεσεις οικογενειων και μονο δλδ ελαχιστο ποσοστο επι του συνολου.

   1. Τα στοιχεία ειναι συγκεκριμμένα.Τα μη νόμιαμ καναλια που αναφέρω επιβεβαιώνονται οτι μονο το 2018 1500 ατομα προσπαθησαν να φυγουν με πλαστα διαβατήρια στα ελληνικά αεροδρόμια κια φυσικα συνελήφθησαν..Ολα αυτά ταάτομα είχαν καταγραφεί στις πύλες εισόδου.Οσο για τι δικιαωμ αταξιδιού ειναι στη παραγραφο 7 .του κειμενου στη παρακατω διευθυνση.

    http://asylo.gov.gr/wp-content/uploads/2015/02/%CE%95%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%91%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5%CF%82-18.2.15.pdf
    Οχι μετεγκατασταση αλλα απλο ταξίδι ..Φυσικα μετα εξαφανίζονται και μενουν παράνομα μεχρι να βρουν στη χωρα που πηγαν ενα κανάλι νομιμοποιησης…
    Ειναι η άτυπη και σιωπηλη βοήθεια στην Ελλαδα να μην πνιγεί απο το κύμα.Για αυτο λέω οτι χρειάζεται προσοχή ..και φυσικα δεν θα γινουμε μουσουλμανική χώρα για πολλους λόγους ..

 5. Δεν θα γίνουμε μουσουλμανική χώρα. Θα γίνουμε πολυπολιτισμική…
  Ικανοποιημένος τώρα;
  Με τη λογική σου που αναμασά τα παραμύθια των πολιτικών κ των «αναλυτών» θα πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ, σκύβοντας το κεφάλι, εφησυχάζοντας και δεχόμενοι την ψυχρή λογική ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
  Όμως οι πραγματικοί Έλληνες, οι πρόγονοί μας ποτέ δεν ενεργούσαν μόνον ορθολογικά.
  Εμείς στη συντριπτική πλειονότητα , νεο-Έλληνες δεν έχουμε σχέση μ’αυτούς…
  Τα μη νόμιμα κανάλια ΔΕΝ είναι σιωπηλή βοήθεια για τον απλούστατο λόγο ότι οι αριθμοί αυτών που φεύγουν, είναι αστείοι σε σχέση με αυτών που μένουν. Όλες οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ που υπογράψαμε (ΔΟΥΒΛΙΝΟ, ΣΕΓΚΕΝ) είναι δυσμενείς. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

  1. Εγω υποστηρίζω αυτα που λέω και αναφέρθηκα στη πραγματική κατάσταση με στοιχεία..Τα υπόλοιπα ειναι θεωρίες συνομωσίας που καθόλου δεν βοηθούν στην αντιμετώπιση του σοβαρού προβλήματος που έχουμε.Η χωρα μας πρέπει να εξετάζει πολύ γρήγορα τις αιτήσεις ασύλου για να πάνε αυτοί οι άνθρωποι εκει που θέλουν.με τον άλλο ή τον άλλο τρόπο.Απο το 2015 έχουν περάσει απο την χώρα 1,4 εκ άνθρωποι και ο αριθμός τους παραμένει στην περιοχή των 80000 max(για την υπαρξει του σιωπηλού κύματος κίνησης είναι ενδεικτικό ότι και η υπατη αρμοστεία αναφερει οτι δεν ειναι απαραίτητο ακριβείς οι αριθμοί στις δομές) .Οσο για το πολιτισμικη εχει δίκιο,αλα ειναι αποτελεσμα της αποδοχής μας στην είσοδο στην Ευρωπαική Ενωση..δλδ δικιας μας εθνικηςεπιλογής.Αλλα εινα απαραίτητα αρνητικό ;.Μην ξεχνας οτι ακόμη εξάγουμε Ελληνες οικονομικους μετανάστες..λόγω της χαμηλης ελκυστικότητας της ζωής στη χώρα μας Εδώ μένει το κομματι τη ςελληνικης κοινωνίας που δεν εχει προσόντα να το κάνει..

 6. Από πού ν’αρχισω και πού να τελειώσω. Διαφέρουν ριζικά οι απόψεις…
  Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ όταν λέω ότι δεν είμαστε άξιοι των προγόνων μας.
  Τα στοιχεία πάντως είναι ότι όσοι χαρτογραφουνται εδώ βάσει συνθήκης πρέπει να μείνουν εδώ. Ενώ Η Ιταλία (βάσει συνθήκης) κρατά μόνο το 10%. Οι συνθήκες που εμείς υπογραψαμε είναι δυσμενείς, οι πολιτικοί δηλώνουν ότι θέλουν να αλλάξουν την πληθυσμιακή σύνθεση κι εσυ μου λες για θεωρίες συνωμοσίας κι ότι δεν πνιγόμαστε αυτή την στιγμή, αλλά θα πνιγούμε σε λίγο ΑΝ δεν δούμε τι θα κάνουμε μπλαμπλαμπλα… Καληνύχτα Ελλάδα

  1. Σκωπτικα θα απαντήσω.Ο καθένας μπορεί να πει αν νοιώθει άξιο ςτων προγόνων του.Εγώ μια χαρά νοιώθω α.Κανεις δεν μπορεί να κρίνει ένα λαό.Μόνο τον εαυτό του και να κάνει στη ζωή του το καλύτερο για τη χώρα του σε προσωπικό επίπεδο.Και μην σου διαφεύγει οτι οι προγόνοι μας έκλεισαν τρεις φορές τον Κολοκοτρώνη στη φυλακή.την ανεξαρτησία μας την χάρισαν οι ξένοι στο Ναβαρίνο.Και αρκετούς απο αυτούς τους τιμουμε την 25η Μαρτιου ..Τπο παρον φίλε μου εχει σημασία .Τωρα ζουμε ολοι τη ζωή μας.

 7. Με τις ίδιες βάρκες τους στέλνεις πίσω στην Τουρκία και για να ενδιαφερθεί και η Ευρώπη ανοίγεις εξόδους απο το Ιόνιο για όσους έχουν προσφυγικό προφίλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *