Στο πλαίσιο ενίσχυσης της επιτήρησης των συνόρων μας και με σκοπό τον έλεγχο και αποτροπή των αυξημένων μεταναστευτικών ροών, η εταιρεία MILTECH HELLAS ΑΕ, διέθεσε υπό μορφή δωρεάς στην ΕΛ.ΑΣ. και στο Λ.Σ. πέντε θερμικά συστήματα τύπων MLT-IRS-60 και MLT-IRB-75A.

Η θερμική κάμερα MLT-IRS-60:

Comments

 1. Οι οικονομικοί ελίτ της χώρας αγνοείται ούτε μια δωρεά ούτε μια προμήθεια.

  Εφοπλιστές (πλην ελάχιστον εξαιρέσεων) αγνοούνται.

  Αντί να πάρουν πρωτοβουλία είτε με τη δημιουργία ενός ταμείου υπέρ της Άμυνας είτε μιας δωρεάς και να ξυπνήσουν και από το λήθαργο το πολιτικό προσωπικό απολύτως τίποτα.

  Η οικονομικοί ελίτ της χώρας που λεηλάτησε και συνεχίζει να λεηλατεί τον τόπο και σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται για τα δεινά της χώρας.

  1. Αρχικά να πω και γω μπράβο στην εταιρία για την προσφορά της.
   Οι οικονομικές ελίτ της χώρες δεν είναι ελληνικές αλλά συμπτωματικά ελληνώφωνες. Είναι ετερόφωτες και εθελόδουλες και δεν έχουν καμία σχέση με το σύνολο της χώρας και του λαού, παρά μόνο στο βαθμό που (μπορούν να) τον εκμεταλεύονται. Πληρώσαμε πολλές φορές τα χρέη όλων των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών που προσάραξαν στα βράχια τις εταιρίες τους, ή βάλανε στην τσέπη τις κρατικές επιδοτήσεις. Πόσες φορές πληρώσαμε τα σπασμένα των πολιτικών, των τραπεζών και του συστήματος διαφθοράς που μας εξουσιάζει; Και πόσες φορές τιμωρήθηκε έστω και ένας από αυτούς;
   Εκτός από τις εξαιρέσεις που αναφέρεις, οι υπόλοιποι όχι στερούνται παντελώς πατριωτισμού, αλλά δεν διαθέτουν καν τη στοιχειώδη αυτογνωσία και την ικανότητα να σκεφτούν την επιβίωση τους. Ξέρανε πως να αξιοποιήσουν βέβαια τα μνημόνια για να απορρυθμίσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Και τώρα ακόμα και την ύστατη στιγμή που ο κίνδυνος είναι πιό πραγματικός και πιό κοντινός από ποτέ, περι άλλων τυρβάζονται.

 2. Η οικονομικοι ελιτ με δωρεες πρως της ΕΔ ποιο πολλα αρνητικα μπορουν να υποστουν στης δουλεις τους απο τετοιες κυνησεις απ οτι πιστευεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *