Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), Ευάγγελος Αποστολάκης, συναντήθηκε, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, με τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα, Geoffrey Pyatt. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν τα αποτελέσματα του τομέα Άμυνας και Ασφάλειας του πρόσφατου στρατηγικού διαλόγου των δύο χωρών που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ καθώς και θέματα που αφορούν στο πλαίσιο της αμυντικής συνεργασίας σε διμερές και συμμαχικό επίπεδο.

Ο νέος Έλληνας Υπουργός Άμυνας έκανε ειδική μνεία, στον Αμερικανό Πρέσβη, για τη συνεχή παραβατική συμπεριφορά που επιδεικνύει η Τουρκία στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο η οποία αντιμετωπίζεται με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Comments

  1. Με το δώρο που τους έκανε η κυβέρνηση Τσίπρα στο σκοπιανό, θα πρέπει να να μας εξοπλίσουν όπως εξοπλίζουν το Ισραήλ! Το ίδιο και η Γερμανία! Βέβαια η «ποιότητα» του πολιτικού συστήματος θα τους κανει το ερμηνεύσουν ως ακόμη ένα yes sir και jawohl mein fräulein οπότε θα ανταμείψουν με πολιτική και προεκλογική στήριξη τις θεραπαινίδες τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *