Από τη πρώτη στιγμή που λειτουργήσαμε τη παρούσα ιστοσελίδα είχαμε ως πρωταρχικό στόχο να αναδείξουμε και να προβάλουμε τις δράσεις ανθρώπων (στρατιωτικών και μη) που πραγματικά συνεισφέρουν στην εθνική άμυνα.

Δυστυχώς χθες ένας νέος άνθρωπος, ένας νέος αξιωματικός του Ε.Σ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 27 ετών νοσηλευόμενος επί μακρόν στο 424 ΓΣΝΘ. Από τη πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα του ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος μάλιστα επικοινωνούσε δύο φορές καθημερινώς με τον άτυχο υπολοχαγό εμψυχώνοντας τον.

Μάλιστα ο Α/ΓΕΣ είχε κανονίσει με προσωπική του παρέμβαση στο ΝΑΤΟ να υπάρξει ειδική πτήση για τη νοσηλεία του σε νοσοκομείο του εξωτερικού. Η κατάληξη του νέου αξιωματικού ήταν η πλέον άσχημη παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του συνόλου του ιατρικού προσωπικού και φυσικά του ίδιου. Πρόκειται για τον 27χρονο υπολοχαγό Ευάγγελο Δέσικο.

Όπως είπε σήμερα ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής «ο ένας έδινε μαθήματα στον άλλο και ίσως εγώ έμαθα πολλά από τον Βαγγέλη». Ο Α/ΓΕΣ ο αρχηγός που βρίσκεται όσοι λίγοι δίπλα στο προσωπικό και στα στελέχη του Ε.Σ απέδειξε πως πάνω από αξιωματικός είναι άνθρωπος και έδωσε τα καλύτερα μαθήματα κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένεια του και Καλό παράδεισο να έχει.