Το Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας διοργανώνει και σας προσκαλεί σε μια Διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Άμυνα και Ασφάλεια-Κρίση στην Ανατολική Μεσόγειο» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00-17:30. Η Ημερίδα που σκοπό έχει να συμβάλλει δημιουργικά στη δημόσια συζήτηση και ενημέρωση, περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες: «Γεωπολιτική Κατάσταση και Εκτιμήσεις» και «Άμυνα και Ασφάλεια-Ναυτική Ισχύς».

Στην Ημερίδα θα συμμετάσχουν διακεκριμένοι αναλυτές, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι και Ανώτατοι Αξιωματικού εα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο τέως υπουργός Στέφανος Μάνος. Το «DefenceReview.gr» θα συμμετάσχει με τον Αρχισυντάκτη του, Ευθύμιο Λάζο, ο οποίος θα αναφερθεί στο πρόγραμμα ναυπήγησης νέων φρεγατών του ΠΝ, την ισορροπία δυνάμεων με την Τουρκία, στην κατηγορία των φρεγατών και στις δυνητικές επιλογές του ΠΝ.

Για να παρακολουθήσετε την Ημερίδα, παρακαλούμε εγγραφείτε δωρεάν εδώ. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δηλώσατε (ελέγξτε και το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας-Spam).