Το ελαφρύ ρουκετοβόλο Flute των 80 χιλιοστών παρουσίασε η Λευκορωσία, στις 31 Ιανουαρίου. Το σύστημα βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2020. Το Flute αποτελείται από ένα ελαφρύ όχημα 4 x 4 (τύπου SHTS) και από έναν εκτοξευτή 80 θέσεων μη-κατευθυνόμενων ρουκετών C-8 των 80 χιλιοστών. Το Flute ανέπτυξε η BSVT-New Technologies και προορίζεται πρωτίστως για την υποστήριξη Ταγμάτων Πεζικού.

Το σύστημα ενσωματώνει αυτόματο σύστημα διοίκησης και ελέγχου, καθώς και ολοκληρωμένο σύστημα πλοήγησης. Το βάρος μάχης του συστήματος είναι 6,97 τόνοι και υπηρετείται από δύο (2) άτομα. Τάσσεται για βολή σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, ενώ το δραστικό βεληνεκές του είναι μεταξύ του 1-3 χιλιομέτρων, με το μέγιστο βεληνεκές να είναι της τάξεως των 5 χιλιομέτρων.

Comments

  1. ΌΛΟΙ κάτι φτιάχνουν,κάτι κατασκευάζουν ,κάτι έχουν να προτείνουν που στο κάτω κάτω κ να μην γίνει εξαγωγική επιτυχία μπορεί να καλύψει με απόλυτη επιτυχία ανάγκες των εγχώριων Ε.Δ .
    Συστήματα που θα δώσουν θέσεις εργασίας κ έσοδα στις εταιρείες ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν να αναπτύσσουν κ να κατασκευάζουν συστήματα που φέρνουν πολλαπλά οφέλη τόσο στις ίδιες όσο κ στο κράτος.
    ΕΜΕΊΣ κλασικά δεν κάνουμε τπτ προς αυτήν την κατεύθυνση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *