Φωτογραφίες και βίντεο πλέον είναι ανύπαρκτα στοιχεία για το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Το θέμα το είχαμε ξανά θίξει αλλά πλέον όπως λέει και η λαϊκή ρήση «στου κουφού την πόρταόσο θέλεις βρόντα».

Το γραφείο τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αποδέσμευσε ένα υπέροχο βίντεο για τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Υπέροχα πλάνα, ωραίες εναλλαγές εικόνων, εξαιρετική σκηνοθεσία. Ένα σύγχρονο βίντεο που είναι όπως πρέπει είναι. Προβάλλει και αναδεικνύει το έργο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η στρατηγική επικοινωνία είναι καταλυτικός παράγοντας στην αποτροπή και στην εξύψωση του φρονήματος. Η επικοινωνιακή πολιτική δεν κοστίζει ούτε είναι θέμα χρημάτων. Είναι ζήτημα όρεξης, διάθεσης και οργάνωσης. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αυτά το θέμα το έχουμε πάρει πολύ λάθος.

Φυσικά, στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας σφυρίζουν αδιάφορα. Όσο είδατε εσείς φωτογραφίες και βίντεο από ασκήσεις και δραστηριότητες αλλά τόσο είδαμε και εμείς.

Δείτε το βίντεο της ΕΛ.ΑΣ και πραγματικά μπράβο τους! Έπιασαν το νόημα των σύγχρονων πληροφοριακών επιχειρήσεων. Και μάλιστα το βίντεο είναι και στα αγγλικά!

Comments

 1. Καλή προσπάθεια αν και για αδιάφορη υπηρεσία.
  Η εικόνα που έχει ο μέσος Έλληνας για την αστυνομία είναι διαστρεβλωμένη. Ειδικά για τους πιο μαχιμους . Ας κάνουν κι ένα βίντεο για ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ, Μεταγωγών- Αλλοδαπών να δει ο κόσμος τα πράγματα μέσα από άλλη οπτική. Σε ξένες χώρες γυρίζουν ακόμα και σειρές με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ αστυνομικούς. Εδώ είμαστε σε πρωτόγονη κατάσταση.
  Από επιστήμονες και πτυχία άλλο τίποτα. Εξοπλισμό και αλλαγή νοοτροπίας χρειάζεται η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ. Μετά ας ασχοληθούν και πιο ουσιαστικά και με τις δημόσιες σχέσεις και αναφορικά σε πιο «καυτές» υπηρεσίες.

 2. Μπράβο στην Αστυνομία, εξαιρετικό βίντεο.
  Τους έχουμε πελάτες, καθώς τους παρέχει υπηρεσίες διακρίβωσης η ΠΑ, όπως φαίνεται και στο βίντεο της ΥΠΗΔ (Υπηρεσία Διακριβώσεων), επίσης στα αγγλικά:
  https://www.youtube.com/watch?v=RG201S6RnJo

  (εντάξει, δεν συγκρίνονται τα βίντεο αλλά ήθελα να πω κι εγώ κάτι…)

 3. Ο στρατός και το ναυτικό αποδεσμεύουν φωτό με τα exif που δείχνουν θέση και ταχύτητα.
  Ας αρχίσουν με τα βασικά και μετά βλέπουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *