Όπως ανακοίνωσε το Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας ο προϋπολογισμός αμυντικών δαπανών της χώρας, για το οικονομικό έτος 2020, θα είναι αυξημένο κατά 16%, στα $ 20,6 δισεκατομμύρια, σε σχέση με το 2019. Ωστόσο το ποσό αυτό δεν θα πάει μόνο στο Υπουργείο Άμυνας, δηλαδή τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και στις Δυνάμεις Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Άμυνας θα λάβει $ 9,3 δισεκατομμύρια (45,15% του προϋπολογισμού, παραμένει η αύξηση του 16% σε σχέση με το 2019). Η Αστυνομία θα λάβει $ 6,7 δισεκατομμύρια (32,52% του προϋπολογισμού, αύξηση 15,7% σε σχέση με το 2019), ενώ η Στρατιωτική Χωροφυλακή θα λάβει 3,95 δισεκατομμύρια (19,17% του προϋπολογισμού, αύξηση 17,2% σε σχέση με το 2019).

Comments

  1. Και οι ελληνικές Ε.Δ. επενδύουν στην εξυπηρέτηση αλλοδαπών. Είπαμε ότι επειγόντως απαιτούνται καλή εκπαίδευση και εξοπλισμός για τις Ε. Δ. της Χώρας ραγδαίως επερχόμενου του πολέμου.

  2. Οι Τούρκοι επενδύουν στην πέμπτη φάλαγγα! Όσο για τα εξοπλιστικά, μετά την επέμβαση στην Συρία έχουν εξαφανιστεί οι πολιτικές και τηλεοπτικές γλάστρες που προσπαθούσαν να μας πείσουν οτι η γενικότερη συμπεριφορά των Τούρκων είναι για το εσωτερικό ακροατήριο, αλλιώς θα μας έλεγαν οτι οι Τούρκοι εξοπλίζονται για τους Χετταίους και Ασσύριους!

  3. Εδω κατι καρεκλοκενταυροι του ΥΠΟΙΚ ζητουν και μειωσεις του προυπολογισμου .
    Χωρια οσα κονδυλια δεν απορροφηθηκαν τα τελευταια χρονια απο τον ακομβιωτο στραταρχη της συμφορας και χαθηκαν ..
    Καθαρα νομαστικος ειναι ο προυπολογισμος του ΥΠΕΘΑ αφου εαν τα διατιθεμενα κονδυλια δεν αξιοποιηθουν πανε σε αλλα υπουργεια ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *