Το τελευταίο χρονικό διάστημα οφείλουμε να πιστώσουμε τα συγχαρητήρια μας στον Α/ΓΕΣ καθώς και στο γραφείο τύπου του ΓΕΣ για την άριστη εργασία που επιτελείται σε θέματα δημοσίων σχέσεων. Συγκεκριμένα, δεδομένου πως η προβολή και η δύναμη της εικόνας κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος το γραφείο τύπου του ΓΕΣ εφοδιάζει το σύνολο των συντακτών με υψηλής ποιότητας φωτογραφίες και βίντεο. Εξίσου σημαντική είναι και η συμβολή των σχηματισμών του Ε.Σ οι οποίοι τροφοδοτούν το ΓΕΣ με το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό.

Παράλληλα επιτελείται έντονη δραστηριότητα στα κοινωνικά δίκτυα και συγκεκριμένα στο Facebook και στο Ιnstagram. Οι ενέργειες αυτές προβάλουν το έργο του Ε.Σ και προσελκύουν το ενδιαφέρον της νεολαίας η οποία αλληλεπιδρά έντονα στα social media. Αυτές οι ενέργειες φέρνουν τον Ε.Σ πιο κοντά στην ελληνική κοινωνία η οποία αναγνωρίζει στον Ε.Σ το λειτούργημα της ασφάλειας που καθημερινά επιτελεί.

Με γνώμονα τις προσπάθειες του προσωπικού που καθημερινά εργάζεται με φιλότιμο και με μεράκι τέτοιου είδους ενέργειες με βίντεο αποτελούν προβολή του Ε.Σ και ταυτοχρόνως marketing για την προσέλκυση νέων ανθρώπων στις τάξεις του Ε.Σ. Mας προξενεί ιδιαίτερα θετική εντύπωση η εξαιρετική σκηνοθεσία και επιμέλεια των βίντεο με τις εντυπωσιακές λήψεις από drone τα οποία ανεβάζουν κατακόρυφα το επίπεδο.

Ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχιστούν αυτές οι ενέργειες! Τέλος, παραθέτουμε το σημερινό βίντεο με δραστηριότητες της 1ης Στρατιάς:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *