Στο Βόλο βρίσκονται 300 Αμερικανοί Πεζοναύτες, της 22ης Μονάδας Εκστρατείας Πεζοναυτών (MEU : Marine Expeditionary Unit) και 300 Έλληνες Πεζοναύτες της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, προκειμένου να συμμετέχουν στην άσκηση «Μέγας Αλέξανδρος 2019», στην οποία θα συμμετέχει και το αμερικανικό πλοίο USS «Arlington».

Σκοπός της άσκησης είναι η εκπαίδευση σε τακτικές και πρακτικές διοίκησης και ελέγχου για μονάδες επιπέδου Τάγματος καθώς η εξάσκηση της πολεμικής τέχνης σε υπό-μονάδες επιπέδου Λόχου μεταξύ των Αμερικανών και των Ελλήνων Πεζοναυτών.

Comments

  1. Είναι κυριολεκτικά ξεφτίλα να μην υπάρχει ούτε μια αναφορά για την άσκηση στο site του ΓΕΣ, ούτε μια φωτογραφία και να βρίσκουμε φωτογραφίες από τα αμερικάνικα site. Από την άλλη, το site του ΓΕΣ είναι τίγκα με φωτογραφίες του Α/ΓΕΣ από τις διάφορες βόλτες που κάνει στις μονάδες.

    https://www.dvidshub.net/image/5022122/alexander-great-2019

    Αρχηγέ αν το διαβάζεις το site αυτό, η ιστοσελίδα του ΓΕΣ δεν έχει φτιαχτεί για να διαφημίζεις τον Εαυτό σου, είναι φτιαγμένη για τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού, που ανήκει στο Ελληνικό Κράτος και κατ επέκταση στους Έλληνες Πολίτες.

    Σου θυμίζω ότι η Ελλάδα δεν είναι αραβικό κράτος για να είναι η φωτογραφία του αρχηγού φυλακτό στο πέτο του κάθε στρατιώτη και να είναι γεμάτες οι μονάδες με φωτογραφίες του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *