Στη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης «World Defense Show 2022» η νοτιοαφρικανική Paramount Group παρουσίασε ια έκδοση αναχαίτισης UAV σε μεγάλο ύψος του ελαφρού αεροσκάφους Mwari. Σύμφωνα με την εταιρία το αεροσκάφος είναι μια οικονομικότερη λύση για την αντιμετώπιση UAV κατηγορίας MALE (Medium Altitude and Long Endurance), η αναχαίτιση των οποίων σήμερα απαιτεί τη χρήση δαπανηρών αντιαεροπορικών συστημάτων εδάφους ή βλημάτων αερομαχίας. Το Mwari μπορεί να αναχαιτίσει UAV κατηγορίας MALE σε υψόμετρο έως 31.000 πόδια. Για την αποστολή αυτή το αεροσκάφος ενσωματώνει προηγμένους αισθητήρες, υψηλή ακρίβεια και μεγαλύτερη εμβέλεια. Παράλληλα, διατηρεί την ικανότητα του σε ρόλο περιπολίας, επιτήρησης και παροχής πυρών υποστήριξης. Το Mwari μπορεί να πετά για 10 συνεχόμενες ώρες με ταχύτητα 204 χιλιόμετρα την ώρα, χωρίς τη χρήση εξωτερικών δεξαμενών καυσίμου. Με τη χρήση εξωτερικών δεξαμενών καυσίμου ο χρόνος παραμονής στον αέρα αυξάνει ακόμα περισσότερο.

Για την αναχαίτιση των UAV ενσωματώνει βλήμα αερομαχίας μέγιστου βεληνεκούς 4 χιλιομέτρων και ατρακτίδια πυροβόλων με δραστικό βεληνεκές 800 μέτρα. Επίσης ενσωματώνει σύστημα ζεύξης δεδομένων, σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών, πολυφασματικό αισθητήρα έρευνας και ανίχνευσης,  οπτικό σύστημα μεγάλης εμβέλειας και ραντάρ επιτήρησης. Σύμφωνα με την Paramount Group το Mwari μπορεί να αναχαιτίσει UAV κατηγορίας MALE με μέγιστη μεταφορική ικανότητα 2.000 κιλά φορτίου. Το αεροσκάφος μπορεί να προσγειωθεί και να απογειωθεί σε πρόχειρους αεροδιαδρόμους μικρού μήκους, ενώ απαιτεί περιορισμένη υποστήριξη. Επίσης, μπορεί να αποσυναρμολογηθεί εύκολα και γρήγορα και να μεταφερθεί στην περιοχή ενδιαφέροντος από αεροσκάφος επιπέδου C-130. Το Mwari αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος AHRLAC (Advanced High Performance Reconnaissance Light Aircraft) από την Paramount Group και την Aerosud. Η πρώτη του πτήση έγινε τον Ιούλιο του 2014.

Το Mwari απαιτεί δύο χειριστές, αν και παραμένει λειτουργικό και με έναν χειριστή, έχει μήκος 10,3 μέτρα, ύψος 4 μέτρα και άνοιγμα φτερών 11,9 μέτρα. Το βάρος του (κενό) είναι 2.000 κιλά, ενώ το μέγιστο βάρος απογείωσης, στην έκδοση εγγύς αεροπορικής υποστήριξης, είναι 3.800 κιλά. Ενσωματώνει έναν κινητήρα Pratt & Whitney Canada PT6A-66 μέγιστης ισχύος 950 ίππων. Η μέγιστη ταχύτητα του είναι 504 χιλιόμετρα την ώρα, ενώ σε τυπική αποστολή περιπολίας η εμβέλεια του είναι 2.130 χιλιόμετρα. Για την απογείωση του, με πλήρη φόρτο, το αεροσκάφος απαιτεί αεροδιάδρομο 550 μέτρων. Σε ρόλο εγγύς αεροπορικής υποστήριξης το αεροσκάφος ενσωματώνει ατρακτίδια πυροβόλων των 20 χιλιοστών, αντιαρματικά βλήματα Mokapa και βόμβες γενικής χρήσης, μη  κατευθυνόμενες, Mk.81 και Mk.82 των 250 και των 500 λιβρών αντίστοιχα (συνολικά το αεροσκάφος ενσωματώνει έξι σταθμούς ανάρτησης οπλισμού).