Στην ακριτική Λέρο βρέθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την 79η επέτειο από τη βύθιση του Αντιτορπιλικού «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ». Ο Αρχηγός Στόλου είναι ένας ΑΡΙΣΤΟΣ και ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ αξιωματικός ο οποίος βρίσκεται πάντα δίπλα στα πληρώματα του Στόλου διοικώντας δια του παραδείγματος.

Παρά τη παλαιότητα του Στόλου ο Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης ΠΝ και το επιτελείο του σε αγαστή συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Στυλλιανό Πετράκη ΠΝ έχουν καταφέρει να διατηρούν το αξιόμαχο και την ετοιμότητα του Στόλου σε πρωτοφανή επίπεδα δεδομένης της παλαιότητας των πλοίων και των περιορισμένων οικονομικών δαπανών για τις ετήσιες λειτουργικές δαπάνες.

Αυτό άλλωστε φάνηκε κατά τη κρίση του καλοκαιριού – φθινοπώρου του 2020 όπου ο ελληνικός στόλος αναπτύχθηκε σε χρόνο ρεκόρ και πάντα είχε το τακτικό πλεονέκτημα τόσο στο επιχειρησιακό περιβάλλον του Αιγαίου όσο και της Ανατολικής Μεσογείου. O Aρχηγός Στόλου χαίρει καθολικής εκτίμησης και σεβασμού από το σύνολο των πληρωμάτων του ΠΝ.

Απεριόριστος σεβασμός και εκτίμηση στο εθνικό έργο που επιτελεί.

Ο τελευταίος επιζών από το πλήρωμα του Αντιτορπιλικού «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΟΛΓΑ» κ. Βασίλειος Μαγκασιάνος.