Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.) πρώτες πρωινές ώρες της 19-11-2020 συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ένταξη και συμμετοχή ως μέλος στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS/DA’ESH, καθώς και για τρομοκρατικές πράξεις άμεσης συνδρομής σε ανθρωποκτονία, με δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, από κοινού και κατά συρροή.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς, ο οποίος εισήλθε στη χώρα μας την 28-03-2018, εξεταζόμενος σχετικά αποδέχτηκε τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγείται ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Κατά τη διενέργεια έρευνας, που πραγματοποιήθηκε σε οικίσκο ανοιχτής δομής φιλοξενίας αλλοδαπών, όπου διέμενε, ανευρέθηκαν ψηφιακά πειστήρια, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων.

Comments

  1. Το καλύτερο που έχει να κάνει η κυβέρνηση είναι να ζητήσει την συνδρομή απο τον Ασαντ για αποστολή κλιμακίου των υπηρεσιών ασφαλείας του στην Ελλάδα για να το screening ολων των «καλών παιδιών» που μας ήρθαν μέσω τουρκίας απο την Συρία μόλις άρχισαν να χάνουν τον πόλεμο και από αλλού.

    Αυτοί δεν παίζουν, ιδικά όταν πρόκειται για τα ανθρωπόμορφα τέρατα που καταστρέψανε την χώρα τους.

    Πρεπει να είναι πολλά τα εξωτικά φρούτα ανάμεσα σε αυτούς που έχουν έρθει.

    Τους έχουν σχεδόν όλους (μισθοφόρους, τρομοκράτες ισλαμοφασίστες, ISIS/DAES, αλ καϊντα κλπ) συστηματικά καταγεγραμμένους σε video και φωτογραφίες.
    Να δούμε μετά πόσοι θα δηλώνουν πρόσφυγες από την εμπόλεμη Συρία και πόσοι θα δηλώνουν οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *