Ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο ΥΦΕΘΑ σήμερα το πρωί σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ. Είναι γεγονός ότι οι Τούρκοι δεν μπήκαν ποτέ σε ελληνικό έδαφος, είπε για όσα λέγονται για τον Έβρο, και επισήμανε πως «η αντιπαράθεση πρέπει να αφήσει απ΄έξω τα εθνικά θέματα, εκεί χρειάζεται συνοχή και η συνοχή είναι δύναμη». «Οι Ένοπλες Δυνάμεις κάνουν καταπληκτική δουλειά, τιμή και σεβασμος στο έργο τους, ενωμένοι έχουμε τεράστια δύναμη» κατέληξε.

 «Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους» συνέχισε.

Comments

 1. «Ποιος αμφισβητεί το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων; Αφήνονται υπόνοιες ότι δεν υπερασπίστηκαν τα σύνορα, οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες και στο χιλιοστό του εθνικού εδάφους» συνέχισε.

  Στρατηγέ μου, ρωτείστε τους χειριστές μας που παραιτούνται… Το αν σταμάτησαν τώρα λογη κρίσης δεν σημαίνει ότι ξαναβρήκαν το ηθικό τους…

  Τους 2 στρατιωτικούς μας που τους μπουζούριασαν ήταν fake news;

  Ηθικό είχαν και οι Πολωνοί έφιπποι στον Β’ΠΠ… Στο Έβρο είδαμε στρατιωτικούς με υψηλό ηθικό (άντε να το δεχτώ) πλήρως εκτεθιμένους σε αθωράκιστα τζιπ κι απέναντι τους είχαν MRAP…

  Για να τα λέμε όλα Στρατηγέ μου…

  1. Σωστά.
   Κανείς δεν αμφισβητεί της ΕΔ αυτούς που αμφισβητεί είναι οι εντελώς ανίκανοι πολιτικοί.
   Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα στελέχη τους εκτελούν τις εντολές των πολιτικών.
   Όταν οι εντολές είναι «ψυχραιμία» κάντε το χαζό μην δίνετε σημασία πως κάνετε έτσι για μερικά μέτρα και μερικές βραχονησίδες τη σημαία την πήρε ο άνεμος και το Τούρκικο ερευνητικό το παρέσυρε το κύμα εκεί δεν φταίνε τα στελέχη των ΕΔ.
   Και κακώς ο Στεφανής βάζει ως ασπίδα της Ένοπλες Δυνάμεις για να αποκρύψει τη δική τους ανεπάρκεια.
   Έγινε πολιτικάντης και ο Στεφανής και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από άλλους για να πιάσει τον Έλληνα στο φιλότιμο.
   Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτελούν τις εντολές των προιστάμενοι τους που είναι η κυβέρνηση.

 2. Συνεχίζουμε την παρωδία βλέπω. Σταματάτε ρε να μιλάτε. Σταματάτε να ρίχνετε νερό στον μύλο κάποιων.

  Ο ΠΘ πρέπει χθες να κάνει ανασχηματισμό και να στείλει όσους δεν ξέρουν τι λένε δημοσίως στο σπίτι τους.

 3. Τα νησιά μας που γίνονται υπερπτήσεις, δεν είναι χιλιοστά ελληνικού εδάφους Υπουργέ? Ας αφήσουμε την καραμέλα που πιπιλάμε όταν ακούμε κάτι που δεν μας αρέσει, του τύπου: ’’Η εξωτερική πολιτική και η αμυνα δεν προσφέρονται για πολιτική αντιπαράθεση’’ και άλλα τέτοια χαριτωμένα και χιλοειπωμένα.
  Μας εμβολίζουν στη θάλασσα, μας ρίχνουν στον Έβρο, τρυπάνε για πετρέλαιο όπου γουστάρουν και κόβουν βόλτες στον πάνω από κατοικημένα νησιά. Στα Ίμια μπορούμε να πάμε? Τσου. Αυτά είναι τα γεγονότα.
  Αχ όμως ξεχάσα! Απωθήσαμε κάτι ξυπόλυτους . Για να μιλάμε στα παράθυρα και να στέλνουμε κανά διάβημα είμαστε πρώτοι. Μέχρι εκεί…

 4. Ακόμα στα χιλιοστά είσαι εσύ βρε έρμε;

  Εδώ ο Δένδιας λέει μιλάμε για μερικά μέτρα και δεν είναι πρόβλημα.
  Οι γνωστές πολιτικές ψευτιές σαν αυτές που ξεστομίζουν οι πωλητικοί (με ωμέγα) μετά το πέρας των παρελάσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *