Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκήρυξε ηλεκτρονικό, ανοικτό διεθνή διαγωνισμό, επ’ ωφελεία του Λιμενικού Σώματος, για την προμήθεια τριών (3) σκαφών κατάλληλα διαμορφωμένων με υγειονομικό εξοπλισμό για τη διακομιδή ασθενών μέσω θαλάσσης. Το πρόγραμμα είναι συνολικού ύψους € 1.410.000 και κριτήριο επιλογής θα είναι η πλέον συμφέρουσα, από οικονομική άποψη, προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας και τιμής.

Το κονδύλι των € 1.410.000 χρηματοδοτείται σε ποσοστό 85% από το Ευρωπαϊκό Ταμείο (πρόγραμμα ΕΣΠΑ) και κατά 15% από εθνικούς πόρους. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών είναι η 1η Μαρτίου του 2019. Η ολοκλήρωση του προγράμματος, δηλαδή η παράδοση και των τριών (3) σκαφών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί δέκα (10) μήνες από την επομένη της ημερομηνίας υπογραφής της σύμβασης.

Τη σχετική προκήρυξη μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Comments

  1. Μαντης κακων θα γίνω:

    Πολυ χρήσιμα σκάφη… πολυτιμα βασικα που θα επρεπε να πάρουμε οχι 3, αλλα 13. Πολυ φοβάμαι πως οπως και με αλλα αντιστοιχα προγραμματα θα αγοραστούν, για κάποιο ισσονος σημασιας λόγο θα ακινητοποιηθουν και θα μεινουν στον ντόκο μεχρι να απαξιωθουν πλήρως.

    Δεν λέω κάτι που δεν έχει γινει κατ επαναληψη στην ελληνικη πραγματικοτητα.

    Μακαρι να βγω ψευτης…

  2. Για τα μέσα πολιτικής προστασίας δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε παρόμοια χρηματοδοτικά προγράμματα της ΕΕ; Να αποκτήσουμε σοβαρή υποδομή, να αποσυμφορήσουμε τα μέσα των ενόπλων δυνάμεων και να τα αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *