O πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας στην Ελλάδα ήταν ο κύριος ομιλητής στην Νίκαια, στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι μετανάστες με τα αντιρατσιστικά φόρουμ, ύστερα από καταγγελίες, ότι δέχονται απειλές από ακροδεξιούς στα μαγαζιά τους.

Και βεβαίως είναι αξιέπαινες  όλες αυτές οι προσπάθειες όταν κινδυνεύουν άνθρωποι και όταν ο φασισμός και η ρατσιστική βία χτυπά την πόρτα τους και τους απειλεί.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ κάποια στιγμή πάνω στην κορύφωση του πύρινου λόγου που εκφώνησε  στο συλλαλητήριο τόνισε, ότι : «και οι μετανάστες έχουν χέρια που μπορούν να τα σηκώσουν και κάποια στιγμή στις απειλές που δέχονται να απαντήσουν!»

Και αυτό σωστό είναι, διότι, δεν μπορούν οι αλλοδαποί που διατηρούν μαγαζιά και είναι νόμιμα εγκατεστημένοι στην χώρα και πληρώνουν φόρους να αντιμετωπίζονται ως πολίτες Β’ κατηγορίας από την αστυνομία.

Κάποια στιγμή θα αναγκαστούν να χειροδικήσουν και αυτοί όπως αυτοδικούν τόσες χιλιάδες Έλληνες που πέφτουν  θύματα καθημερινά της εισαγόμενης βίας και του ξενόφερτου εγκλήματος! (sic)

Όμως ποιος είναι αυτός ο υπερασπιστής των δικαιωμάτων των μεταναστών στην Ελλάδα;

Ο Ασλάμ φαίνεται ότι έχει ανοίξει κανονικό πόλεμο  με την ελληνική αστυνομία και δεν διστάζει να την κατηγορεί κάθε φορά που ξεσπά κι από ένα περιστατικό βίας με θύματα τους συμπατριώτες του.

Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα φαίνεται ότι έχει παρελθόν με την ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στις 14/5/12, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο τον καταζητούσαν για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι από το 2005 είχε μεσολαβήσει επ’ αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε τον Μάιο στον εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του ενώ  κατέθεσε και αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών.

Στις 12 Ιανουαρίου του 2007, μερικά χρόνια πριν, η Διεθνής Αμνηστία έδωσε στη δημοσιότητα έκθεση, με τίτλο «Ελλάδα: Έρευνα, όχι έκδοση: Η επαπειλούμενη έκδοση υπερασπιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων προς το Πακιστάν αναδεικνύει τα σφάλματα στην έρευνα για τις απαγωγές που έχουν καταγγελθεί».

Η απόφαση για την έκδοσή του Τζαβέντ Ασλάμ, του Προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας στην Αθήνα, αναμενόταν στις 16 Ιανουαρίου του 2007.

Η Διεθνής Αμνηστία ανησυχούσε βαθύτατα για την πιθανή έκδοση του Τζαβέντ Ασλάμ, από την Ελλάδα προς το Πακιστάν, ενώ επισήμανε ότι σε περίπτωση που θα  εκδιδόταν στο Πακιστάν, θα κινδύνευε να υποστεί σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του.

Ο Τζαβέντ Ασλάμ συνελήφθη στις 6 Νοεμβρίου 2006 από την ελληνική αστυνομία με βάση ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ, προερχόμενο από το Πακιστάν με ημερομηνία έκδοσης 2 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το οποίο κατηγορήθηκε για «παράνομη μετανάστευση και λαθραία διακίνηση ανθρώπων»-κατηγορία η οποία τιμωρείται στο Πακιστάν με ποινή φυλάκισης μέχρι 14 έτη.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών τον αθώωσε για την κατηγορία της λαθραίας διακίνησης ανθρώπων στις 29 Σεπτεμβρίου 2006.

Η Διεθνής Αμνηστία επισημαίνει ότι οι κατηγορίες εναντίον του Τζαβέντ Ασλάμ στην Ελλάδα και το Πακιστάν συνιστούν ενδεχομένως μια μορφή δικαστικής παρενόχλησης εναντίον του, με δεδομένη την ανάμιξή του ως εκπροσώπου έξι άλλων Πακιστανών πολιτών στην Ελλάδα, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι είχαν απαχθεί από πράκτορες των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών στις 15 Ιουλίου 2005 .

Όλα αυτά στον απόηχο των βομβιστικών επιθέσεων της 7ης Ιουλίου 2005 στο Λονδίνο.

Σε σχέση με τις απαγωγές των Πακιστανών τον Ιούλιο του 2005, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε βάρος δύο πρακτόρων των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών (ΕΥΠ), ενώ συνεχίζεται η δικαστική έρευνα για άλλους έξι πράκτορες της ΕΥΠ.

Η Διεθνής Αμνηστία εξέφρασε την ανησυχία ότι οι δηλώσεις των τότε Υπουργών Δημόσιας Τάξης, που αρνούνταν ντε φάκτο την οποιαδήποτε ανάμιξη κρατικών υπηρεσιών στις απαγωγές και προσπαθούσαν να τις παρουσιάσουν ως αντιζηλία στο εσωτερικό της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, ενδέχεται να αποτελούσαν αφ’ εαυτών απαράδεκτο επηρεασμό της δικαστικής έρευνας.

Το τι συνέβη τότε με την απαγωγή των Πακιστανών από την CIA με την πιθανή εμπλοκή και της ΚΥΠ, απομένει να διευκρινιστεί από την δικαιοσύνη.

Όμως ο Τζαβέντ Ασλάμ, ο ακτιβιστής που κινδυνεύει με σύλληψη στο Πακιστάν και που εκπροσωπεί τα δικαιώματα της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, δεν φαίνεται να τα εκπροσωπεί και τόσο καλά.

Τα  βίντεο με τις απαγωγές Πακιστανών σε ελληνικό έδαφος και τους απαγωγείς που ξυλοφορτώνουν ως παραδειγματική τιμωρία οι συμπατριώτες τους, είναι πολλά στο you tube.

To ίδιο και η εικόνα του Τζαβέντ Ασλάμ με τους μπράβους του, που μπουκάρουν σε σπίτια υπόπτων για αξιόποινες πράξεις, συμπατριωτών του, τους δέρνουν, τους ξυλοκοπούν, τους συλλαμβάνουν σε ρόλο αστυνομικών της Ελληνικής Αστυνομίας και όλα αυτά διαδραματίζονται μπροστά στα έντρομα μάτια των Ελλήνων πολιτών.

Κι ύστερα όσα κάνουν, τα ανεβάζουν στο you tube και τα δείχνουν μέσω του Venus TV στο Πακιστάν για να εξευτελίζουν τους απαγωγείς κακοποιούς συμπατριώτες τους ή μήπως για να καταδείξουν ότι αυτοί έχουν την δύναμη και το κουμάντο στην Ελλάδα;

Μήπως το έχουν και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, όπως ας πούμε στις απαγωγές;

Δεν γνωρίζω και μόνο εικασίες για το ποιοι κάνουν δουλεμπόριο με τους μετανάστες στην χώρα μας μπορώ να κάνω.

Πάντως τα βίντεο που θα δείτε, δεν δείχνουν καμία εμπλοκή και ενεργό ανάμειξη της Ελληνικής Αστυνομίας ως θα όφειλαν και ήταν υποχρεωμένοι  άμεσα να καλέσουν σε περιπτώσεις όπως οι απαγωγές!

ΜΟΝΟ τον Τζαβέντ Ασλάμ δείχνουν τα βίντεο σε ρόλο συντονιστή, μερικούς Πακιστανούς μπράβους να δέρνουν, και τους φίλους του!

Ο Τζαβέντ Ασλάμ και οι μπράβοι του αντιδρούν στις απειλές και την αυτοδικία της Χρυσής Αυγής όμως όταν είναι να αντιμετωπίσουν τους δικούς τους συμπατριώτες, τους πλακώνουν, τους ξυλοφορτώνουν με μαδέρια στα πόδια, τους ξεμαλλιάζουν!

Στην αστυνομία να επέμβει τους καταγγέλλουν ή λύνουν τις διαφορές τους μόνοι τους;

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ

Comments

 1. »Και βεβαίως είναι αξιέπαινες όλες αυτές οι προσπάθειες όταν κινδυνεύουν άνθρωποι και όταν ο φασισμός και η ρατσιστική βία χτυπά την πόρτα τους και τους απειλεί.»
  Άλλο ένα παραμύθι που διαδίδουν γνωστές στρατευμένες γραφίδες με στοιχεία εωλες μαρτυριες ‘αυτοπτων’ η ‘αυτηκοων’ μαρτύρων που βρίσκονται παντού και πάντα η είναι γνωστά πρόσωπα του χώρου η αλλά μειωμένης αξιοπιστίας.
  ‘Απειλή ‘τα μεμονωμένα περιστατικά αν υπάρχουν και αυτα .
  Που φυσικά δεν καταλήγουν παρά ελάχιστες φορες λόγω ελλειψης σοβαρών στοιχείων σε καταγγελίες στην Αστυνομία και οχι από φόβο η είναι περιστατικά αμφίδρομης βίας .
  Τώρα πως ο αρθρογράφος της πηγής δέχεται ακριτα τους ισχυρισμούς ενός τύπου για ‘απειλες’ με τέτοια θολή παρουσία και τραμπουκικη συμπεριφορά το αφήνω στην κρίση όλων.
  Το ποιος απειλείται από βία φαίνεται από τα στατιστικά στοιχεία της εγκληματικότητας και την υπερεκπροσωπηση των αλλοδαπών σε αυτά και ειδικά στα βαριά εγκλήματα χωρίς να παραγνωρίζουμε δράση και ύπαρξη περιστατικών που αναφέρονται ως καταγγελίες αλλά όχι σε επίπεδο απειλής .
  Γενικά η ύπαρξη του συγκεκριμένου έχει συνδεθεί με πολλά και θα πρέπει να διερευνηθεί πλήρως καθως συγκεντρώνει πολλές εξουσίες στα χέρια του και αυτό από μόνο του είναι επικίνδυνο .
  Μιλάμε για άτομο που εχει απειλήσει ανοιχτά με πόλεμο την Ελλάδα πλην άλλων δηλώσεων εναντίον του κρατους, ενώ κατηγορεί και άλλους που αναφέρονται στο άρθρο αλλά και την Ελληνική Αστυνομία για διάφορα φανταστικά οπως λογοκρισιες σε μεγαφωνικες αναγγελίες (sic)πάντα με την στήριξη του ΚΕΕΡΦΑ ενω η πρεσβεία του Πακιστάν τον έχει μυνησει στο παρελθόν για διακίνηση μεταναστών αλλά αθωωθηκε λόγω ‘έλλειψης’ στοιχείων..
  Μιλάμε για ένα άτομο που βρίσκεται σε αγαστη συνεργασία με τον γνωστό Π.Κωνσταντινου και καθε αντιρατσιστικό στοιχείο η οργάνωση ,κατι που τα λέει όλα ειδικά για το είδος και την αξιοπιστία των δηλώσεων του αλλά και τις επιδιώξεις του για την Πακιστανική κοινότητα στην χώρα.

  » Θυμίζουμε τι έχει πει ο επικίνδυνος για την ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της χώρας μας Τζαβέντ Ασλάμ, αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας Ελλάδος λίγο πριν σαπίσουν στο ξύλο μέλος του Ολυμπιακού… επειδή φόραγε μπλουζάκι με δάφνες της ομάδας του και νόμισαν πως ήταν χρυσαυγίτης.

  «ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ… ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤHN(!) ΚΚΕ και THN(!) ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ(!) ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ(!) ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ(!)»

  Πηγή.
  https://www.logiosermis.net/2012/08/blog-post_6566.html?m=1#.XJ4EZ2LQA0N

 2. Οι Πακιστανοί πρέπει να απελαθούν όλοι! Δεν είναι πρόσφυγες. Δεν τους κάλεσε κανείς. Δεν φταίει η Ελλάδα που δεν γνωρίζουν απο «προφύλαξη» στο Πακιστάν και γεννοβολούν σαν τα κουνέλια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *