Ανταπόκριση του defencereview.gr από τη Θεσσαλονίκη. Φέτος για δεύτερη χρονιά ξεχωρίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικότερα ο Ε.Σ. Με αιχμή του δόρατος τις Ειδικές Δυνάμεις και το ΤΕΝΞ, ο Ε.Σ πρωταγωνιστεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το defencereview.gr παρακολουθεί από σήμερα την εντυπωσιακή παρουσία του Ε.Σ που με πρωτοβουλίες του Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή έχει μια εξαιρετικά εμπλουτισμένη συμμετοχή με πολύ ενδιαφέροντα εκθέματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αποδεικνύντας πως ο Ε.Σ είναι δίπλα στην ελληνική κοινωνία και τη νεολαία!

Στην 83η ΔΕΘ ξεχωρίζουν τα επίλεκτα τμήματα των Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων όπως είναι το ΕΤΑ και η Ζ ΜΑΚ που θα επιδείξουν ευρεία γκάμα υλικών και εξοπλισμού ενώ θα πραγματοποιήσουν και επιδείξεις στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν πολίτες. Παράλληλα, το επίλεκτο ΤΕΝΞ παρουσιάζει το πλούσιο κοινωνικό του έργο και τη προσφορά του για την ασφάλεια της κοινωνίας και την ευρύτερη ασφάλεια των στρατηγικών επενδύσεων στη χώρα. Ιδιαίτερα όμορφη και συνάμα εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή της επίλεκτης 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ενός από τους πλέον επίλεκτους και εκλεκτούς σχηματισμούς του Ε.Σ.

Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις! Αμφότερη στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΣ και του ΓΕΕΘΑ είναι άξιες συγχαρητηρίων καθώς αξιοποιώντας τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες προβάλλονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και έρχονται δίπλα στην ελληνική κοινωνία.

Δείτε ένα πρώτο δείγμα φωτογραφιών αφού θα ακολουθήσουν και άλλα αναλυτικότερα: