Σύμφωνα με ανακοίνωση της Leonardo DRS, η εταιρία απέσπασε συμβόλαιο ύψους $ 79,6 εκατομμυρίων για την προμήθεια επιπλέον ενεργητικών συστημάτων αυτοπροστασίας Trophy, της ισραηλινής Rafael, στον Αμερικανικό Στρατό και τους Πεζοναύτες. Τα Trophy προορίζονται για τον εξοπλισμό αρμάτων μάχης τύπου M-1A2C Abrams (πρώην Μ-1A2 SEP(v)2 Abrams). Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού αμυντικού τύπου, του Μαΐου 2018, ο Αμερικανικός Στρατός θέλει να εφοδιάσει με Trophy 264 άρματα μάχης M-1A2C, τα οποία πρόκειται να αποσταλούν στην Ευρώπη, ίσων και εντός του 2019, ως αντίβαρο της επικείμενης ένταξης σε υπηρεσία του νέου ρωσικού άρματος μάχης AT-14 Armata.

Στο μεταξύ η General Dynamics Land Systems ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμβόλαιο, ύψους $ 714 εκατομμυρίων, με τον Αμερικανικό Στρατό, για την αναβάθμιση άλλων 174 M-1A1 στο επίπεδο M-1A2C. Πρόκειται για επί μέρους σύμβαση του ευρύτερου προγράμματος, ύψους $ 2.628.902.518, για την αναβάθμιση συνολικά 786 αρμάτων μάχης M-1A1 στο επίπεδο M-1A2C.

Η έκδοση M-1A2C είναι η τελευταία και η πλέον σύγχρονη διαμόρφωση της οικογένειας αρμάτων μάχης Abrams, δεδομένου ότι βελτιώσεις ενσωματώνονται στους τομείς της επιβίωσης, της αποτελεσματικότερης και οικονομικότερης τεχνικής υποστήριξης, της συνολικής αποτελεσματικότητας του άρματος ως ολοκληρωμένο οπλικό σύστημα και της ικανότητας του να εκτελεί δικτυοκεντρικές επιχειρήσεις. Η ανάπτυξη του M-1A2C ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015, οπότε και ξεκίνησαν οι τεχνικές και επιχειρησιακές δοκιμές από τον Αμερικανικό Στρατό με επτά πρωτότυπα. Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τον Σεπτέμβριο του 2017.