Οι άνδρες της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης με τους Αμερικανούς της Mobile Security Deployments της Secret Service που συνόδευε τον Μάικ Πομπέο κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη. Η Mobile Security Deployment αποτελεί ειδική επιχειρησιακή ομάδα που υποστηρίζει τους πράκτορες της Secret Service διαθέτοντας ειδική εκπαίδευση και βαρύ οπλισμό. Κομμάτι των Αμερικανών της υπηρεσίας Mobile Security Deployments που υπάγεται διοικητικά στη Secret Service αποτελούν και οι ομάδες Counter Assault Team (CAT) που λειτουργούν ως ομάδες αντεπίθεσης σε συμβάντα επιθέσεων εναντίον υψηλών προσώπων.

Ιδιαίτερα θετική εντύπωση προκάλεσε η εμφάνιση της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης με τις νέες γκρι στολές (μάρκας UF PRO) αντί των συνηθισμένων «μαύρων».

Comments

  1. Παρατηρώ μια πρόοδος στην ενδυμασία των ΕΚΑΜ αφού φαίνεται να φιλοτιμήθηκαν επιτέλους να αγοράσουν μια αξιοπρεπής ενδυμασία/στολή μάχης για επαγγελματίες αυτού του επιπέδου, με το παντελόνι και την μπλούζα μάχης Striker ΧΤ της UF PRO που είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχή. Αν δεν έκαναν τσιγκουνιές για 20€ ανά άτομο θα μπορούσαν να αποκτήσουν το μοντέλο για ζεστές περιόδους HT η την έκδοση FR που προσφέρεται μόνο σε επαγγελματίες που -αν και ακριβότερη- θα ήταν προτιμότερη για μια μονάδα όπως την ΕΚΑΜ.
    Οι Αυστριακοί συνάδελφοι της Cobra φαίνεται να άφησαν εντυπώσεις στην εμφάνιση που έκαναν στην Ελλάδα. 🙂

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *