Η ρωσική εταιρία Kronshtadt Group έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νέο μη-επανδρωμένο αερόχημα κατηγορίας MALE (Medium-Altitude, Long-Endurance) που αναπτύσσει. Το νέο UAV ονομάζεται Orion και ομοιάζει με το αμερικανικό MQ-9 Reaper της General Atomics Aeronautical Systems και το κινεζικό Wing Loong της AVIC. Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία το Orion σχεδιάστηκε ως ένα σύστημα αναγνώρισης (σε πραγματικό χρόνο με μετάδοση εικόνας ή μέσω φωτογραφιών) και κατάδειξης και διαβίβασης συντεταγμένων στόχων.

Το πλάτος του είναι 16 μέτρα (μαζί με τις πτέρυγες) και το μήκος του 8 μέτρα. Μπορεί να μεταφέρει μέγιστο βάρος της τάξεως των 200 κιλών, ενώ το μέγιστο βάρος απογείωσης είναι 1.000 κιλά. Με 200 κιλά φορτίο, η μέγιστη διάρκεια πτήσης (αυτονομία) είναι 24 ώρες, ενώ μπορεί να πετάξει σε μέγιστο ύψος 24.600 ποδών (7,5 χιλιόμετρα). Κάθε σύστημα Orion αποτελείται από 4-6 αεροχήματα, έναν σταθμό ελέγχου και επικοινωνίες.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS το Orion (στην έκδοση που αναπτύσσεται) δεν μπορεί να φέρει οπλισμό, αλλά άμεσος στόχος της Kronshtadt είναι η ανάπτυξη και μιας ένοπλης έκδοσης, κυρίως για εξαγωγές.