Η ουκρανική Zhytomyr παρουσίασε το Strazh, ένα τεθωρακισμένο όχημα υποστήριξης. Ο σχεδιασμός του Strazh μοιάζει πολύ με τον ρωσικό αντίστοιχο BMPT Terminator-1, το οποίο βασίζεται στο σασί του άρματος μάχης T-64, όπως και το Strazh.

Ο αρχικός πύργος του Τ-64 αφαιρέθηκε και αντικαταστήθηκε από τον πύργο Doublet, ο οποίος αποτελεί εξέλιξη του πύργου μάχης του τεθωρακισμένου οχήματος BMP-2. Το Strazh είναι εξοπλισμένο με δύο πυροβόλα ZTM-2 των 30 χιλιοστών (πρόκειται για μια ουκρανική έκδοση του ρωσικού 2A42).

Μεταξύ των δύο πυροβόλων, υπάρχουν και δύο πολυβόλα PKT των 7,62 χιλιοστών. Επιπλέον, το κάθε όχημα φέρει και δύο δίδυμους εκτοξευτές αντιαρματικών πυραύλων Konkurs μέγιστου βεληνεκούς 4 χιλιομέτρων.

Στο κέντρο της οροφής του πυργίσκου είναι εγκαταστημένος ένας αυτόματος εκτοξευτής βομβίδων AG-17 των 30 χιλιοστών, καθώς και οι αισθητήρες παρατήρησης. Το Strazh απαιτεί πλήρωμα τριών ατόμων (οδηγός, αρχηγός πληρώματος, χειριστής πύργου μάχης).

Για την προστασία του φέρει τρείς εκτοξευτές καπνογόνων βομβίδων καθώς και επιπρόσθετη θωράκιση τύπου ERA (Explosive Reaction Armor) στο μπροστινό τόξο και στις δύο πλευρές του οχήματος. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Zhytomyr οι δοκιμές του οχήματος θα ξεκινήσουν εντός του 2017 και το όχημα θα είναι έτοιμο προς παραγωγή εντός του 2018.