Η ουκρανική CheZaRa, σε συνεργασία με την πολωνική WB Group, ανέπτυξαν και παρουσίασαν το σύστημα υποστήριξης πυρών Sokil, το οποίο βασίζεται στη χρήση του αιωρούμενου πυρομαχικού Warmate.

Το Warmate είναι ένα μη-επανδρωμένο εναέριο σύστημα εφοδιασμένο με πολεμική κεφαλή για την εκτέλεση αποστολών επιτήρησης, αναγνώρισης, ανίχνευσης και προσβολής στόχων εδάφους. Η κύρια αποστολή του Sokil είναι η παροχή υποστήριξης πυρών σε δυνάμεις Πεζικού. Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο αναγνώρισης για αποστολές ασφαλείας.

Το Sokil αποτελείται από ένα όχημα αναγνώρισης και τρία οχήματα προσβολής (τα οχήματα είναι τύπου Kozak-2M 4 x 4 της Practika). Κάθε όχημα ενσωματώνει σύστημα διοίκησης και ελέγχου, συστήματα επικοινωνιών και θερμική κάμερα.

Το όχημα αναγνώρισης υπηρετείται από πέντε άτομα (διοικητής, οδηγός οχήματος, χειριστής UAV, πυροβολητής και αναλυτής πληροφοριών), ενώ διαθέτει έως και τρία UAV τύπου FlyEye για επιτήρηση και αναγνώριση.

Τα οχήματα προσβολής υπηρετούνται από τέσσερα άτομα (διοικητής, οδηγός οχήματος, χειριστής UAV και πυροβολητής), ενώ μεταφέρουν έως 20 αιωρούμενα πυρομαχικά Warmate και έως 40 πολεμικές κεφαλές.

Το Warmate έχει μέγιστη εμβέλεια 10 χιλιόμετρα ή μπορεί να πετά συνεχώς για 30 λεπτά με μέγιστη ταχύτητα 150 χιλιόμετρα της ώρα. Μπορεί να εφοδιαστεί με διαφορετικές πολεμικές κεφαλές όπως υψηλής εκρηκτικότητας, θραυσμάτων κ.ά.