Το παρακάτω θέμα προέρχεται από την ιστοσελίδα boatfishing.gr και αναφέρεται σε νέο ελληνικό ταχύπλοο για ειδικές επιχειρήσεις και προέρχεται από ελληνικό ναυπηγείο. Φιλοδοξεί να είναι μια επιλογή για το Λιμενικό Σώμα και τις Ειδικές Δυνάμεις. Eν πρώτοις προβάλει ως μια καλή επιλογή δεδομένου πως εξασφαλίζεται προστασία του μεταφερόμενου προσωπικού, ικανοποιητικές ταχύτητες πλεύσης ενώ παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής τι είδους οπλισμό θα φέρει. 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.marvel.gr/models/marvel-41-passenger

Έχουμε ήδη μιλήσει με το Ναυπηγείο και προσεχώς θα προβούμε σε ολοκληρωμένη παρουσίαση του σκάφους.

Παραθέτουμε το κείμενο από το boatfishing.gr

Ένα εντυπωσιακό νέο MARVEL μήκους 12,5 μέτρων παρουσιάζει το γνωστό ελληνικό ναυπηγείο του Βαγγέλη Καραμπέτσου. Πάνω στην γάστρα του Marvel 41 Τ – που γνωρίσαμε από τη δοκιμή του περιοδικού Boat & Fishing – «δημιούργησαν» ένα εντελώς διαφορετικό φουσκωτό για συγκεκριμένη χρήση.

Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες της πρώτης δοκιμής, περισσότερα στο περιοδικό Boat & Fishing.

«Τα τελευταία δύο χρόνια μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του MARVEL 41T είμαστε περήφανοι που ολοκληρώσαμε το δεύτερο μοντέλο MARVEL 41 PASSENGER. Σχεδιασμένο από τον κ. Νίκο Μανάφη και με τεχνική και κατασκευαστική υποστήριξη από τη MARVEL το σκάφος προορίζεται για στρατιωτική, επαγγελματική και ιδιωτική χρήση.

Είναι ικανό να μεταφέρει σε κλειστό χώρο 10-20 άτομα. Το σκάφος των αναρτημένων φωτογραφιών είναι για μεταφορά 20 ατόμων στην καμπίνα. Η καμπίνα είναι αλεξίσφαιρη, πόρτες και τζάμια επίσης αλεξίσφαιρα και προορίζεται για ασφαλή μεταφορά επιβατών σε επικίνδυνο περιβάλλον και δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σύντομα θα είναι έτοιμη η τουριστική έκδοση με διαφορετικά εξωτερικά παράθυρα και διαμόρφωση εσωτερικού της καμπίνας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *