Στην διεθνή έκθεση ADEX 2017 η νοτιοκορεατική LIG Nex1 παρουσίασε δύο νέα συστήματα παράκτιας άμυνας. Πρόκειται για το σύστημα πυροβολικού Bigung και ένα τρισδιάστατο ραντάρ έρευνας αέρος μικρού βεληνεκούς, τεχνολογίας AESA νιτριδίου γαλλίου.

Το Bigurn είναι ένα ολοκληρωμένο, επί τροχοφόρας πλατφόρμας, σύστημα παράκτιου πυροβολικού ικανό να εντοπίσει και να προσβάλει μικρά ταχύπλοα σκάφη, όπως αυτά που χρησιμοποιούν συνήθως οι αμφίβιες δυνάμεις και καταδρομείς, αποβατικές ακάτους και αμφίβια τεθωρακισμένα οχήματα. Κάθε όχημα (6 x 6) φέρει 36 κατευθυνόμενες ρουκέτες LOGIR (Low-Cost Guided Imaging Rocket), ανά 18 σε δύο κάνιστρα, διαμετρήματος 70mm και μέγιστου βεληνεκούς άνω των 8 χιλιομέτρων. Οι ρουκέτες LOGIR, που είναι μια έκδοση των μη-κατευθυνόμενων Hydra-70, ενσωματώνουν το σύστημα θερμικής απεικόνισης LCITS (Low-Cost Imaging Terminal Seeker), το οποίο προσδίδει στις LOGIR κατευθυνόμενη δράση και τις καθιστά ρουκέτες «fire and forget». Το βάρος έκαστης LOGIR είναι 17,5 κιλά και το μήκος της 1,9 μέτρα.

Το νέο ραντάρ της LIG Nex1 έχει σχεδιαστεί και αυτό για παράκτια άμυνα και είναι ικανό να εντοπίζει μικρού μεγέθους UAV με μεγάλη ακρίβεια και σε μεγάλη ανάλυση. Επιπλέον μπορεί να εντοπίσει αεροσκάφη, ελικόπτερα και επερχόμενους πυραύλους αντί-ραντάρ. Λειτουργεί στη ζώνη συχνοτήτων X. Είναι αυτοκινούμενο, επί τροχοφόρου οχήματος 6 x 6, ενώ μπορεί να διασυνδεθεί με συστήματα εγγύς αντιαεροπορικής άμυνας, όπως τα ελληνικά ASRAD και να τους παρέχει εικόνα της τακτικής καταστάσεως.