Με τον μεγαλύτερο εχθρό της χώρας μας, τον υβριστή Ζόραν Ζάεφ, πρωθυπουργό των Σκοπίων φωτογραφίζεται ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς. Εξαιρετικά άστοχη κίνηση και ενέργεια.

Ποιος είναι ο Ζόραν Ζάεφ; Μα αυτός που αποκαλεί τους πολίτες των Σκοπίων, πολίτες της Μακεδονίας και μιλά για μακεδονική εθνότητα, ταυτότητα και γλώσσα. Και με αυτόν τον άνθρωπο που δεν κρύβει τις αλυτρωτικές του τάσεις για την Μακεδονία μας πήγε και βγήκε φωτογραφία ο Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς.

Τι είχε πει πρόσφατα;

«Δεν γινόμαστε Βορειομακεδόνες διότι είναι σαφές καθορισμένο ότι είμαστε Μακεδόνες, που μιλάμε μακεδονική γλώσσα. Και είναι πολύ σημαντικό που αυτό δεν πρόκειται κανείς να μας το αμφισβητήσει. Το δικαίωμα να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Μακεδόνες θεωρείται πλέον λήξαν. Η χώρα μας πλέον αναγνωρίζεται απ΄ όλους. Δεν πρόκειται να χρησιμοποιείται άλλο η υποτιμητική γι΄εμάς ονομασία FYROM. Tο ζήτημα είναι τι μέλλον θα δημιουργήσουμε για τα παιδιά μας. Ναι, είναι ακριβές ότι θα είμαστε Βόρεια Μακεδονία. Όμως θα είμαστε Μακεδόνες, θα μιλάμε μακεδονική γλώσσα», σημείωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Τη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαρισμό o Ζόραν Ζάεφ.