Ούτε μια ούτε δύο ούτε δέκα αλλά 280 πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει στο νησί της Λέσβου εγγύς του Hot Spot της Μόριας όπου δρουν ανεξέλεγκτοι οι λαθρομετανάστες. Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ακόμα δεν έχουν δημιουργηθεί τα κέντρα κράτησης κλειστού τύπου ώστε οι λαθρομετανάστες να είναι σε χώρους πλήρους ελεγχόμενους. Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσει μεγάλη δασική πυρκαγιά που θα κατακάψει το νησί. Αντίστοιχη εικόνα και στη περιοχή ΒΙΑΛ της Χίου.

Comments

 1. Σε μερικά χρόνια από τώρα εκεί εντελώς συμπτωματικά θα φυτρώσουν ανεμογεννήτριες του Μυτιλιναίου,του Μπόμπολα του Κοπελούζου και του Λάτση!

  Στο ίδιο έργο θεατές.

  1. Ακριβώς αυτό Μιχάλη, συν τις ήδη δρομολογημένες συνεργασίες με την απέναντι ελίτ σε πολλά ακόμα επιχειρηματικά σχέδια.
   Και μην ξεχνάμε -σε συνδυασμό πάντα- και τον προμελετημένο απ’ έξω και πραγματοποιήσιμο από την εγχώρια 5η φάλαγγα εποικισμό της χώρας και την αντικατάσταση των ιθαγενών. Αλλά όπως λένε και οι αριστεροί πολυπολιτισμικοί (εκφράζοντας όπως πάντα στο ακέραιο τα συμφέροντα των ελίτ) το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και σύνορα. Άσε που οι έποικοι δεν θα γιορτάζουν στο μέλλον και τις επετείους από την επανάσταση και θα γλυτώνουμε από τα εθνίκια…

   1. Σωστός.
    Καμία διαφορά και από τους ψευτοδεξιούς της ΝΔ όπου μετεκλογικά ο Κούλης δήλωσε για μπολιάσματα και πως χαίρεται να βλέπει τις κοινωνίες να μετατρέπονται σε πολυπολιτισμικές!
    Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα γίνεται αλλοίωση πληθυσμού χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!
    Σε λίγα χρόνια από τώρα οι μουσουλμάνοι θα υπερτερούν πληθυσμιακά αφού οι νέοι στην Ελλάδα είτε δεν κάνουν παιδιά λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας είτε φεύγουν στο εξωτερικό.
    Θα δούμε προσεχώς δήμαρχους,βουλευτές,υπουργούς μουσουλμάνους μπολιαστές όπου θα αγωνίζονται για τα «δικαιώματα» των μουσουλμάνων.
    Θα δούμε τα τζαμιά να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και την εγκληματικότητα τριπλασιάζεται.

    Ο Μητσοτάκης και ο κάθε Μητσοτάκης θα μείνουν στην Ελλάδα όσο λυμαίνονται την εξουσία και το δημόσιο χρήμα ξεπουλώντας μέχρι και την τελευταία πέτρα της Ελλάδας και μετά θα φύγουν στο εξωτερικό «αυτοεξόριστοι».

    Για αυτό έχουν τόση βουλιμία με το δημόσιο χρήμα, ξέρουν πως όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης.
    Για αυτό και η Αγία οικογένεια γεμίζει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς στην Ελβετία με τις οφσορ κτλ.κτλ για μελλοντική χρήση και επιβίωση.

    Τότε να δω τους κομματικούς γενίτσαρους όλων των χρωμάτων τι θα λένε.
    Βέβαια τότε θα είναι πολύ αργά για δάκρυα…

 2. αυτό που δεν μπορεί να καταλάβει ο μέσος άνθρωπος είναι ότι έχουν δει το έργο πριν από εμάς για εμάς, έχουν τόσα σχέδια καταχωνιασμένα σε συρτάρια, που ανάλογα την περίπτωση τραβάνε και από ένα.
  Υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα από τον ιό της Κορώνης, έχουν βρει την ευκαιρία και βαράνε κατά ριπάς, ανάλογα το κράτος και τον λαό εφαρμόζουν ότι δεν μπορούσαν να περάσουν αιώνες

  Υ.Γ. δεν λέω ότι δεν υπάρχει ιός, επικίνδυνος, θάνατοι, κλπ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *