Υπήρξε από τους πρωτεργάτες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας από το μακρινό 1976. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κουτσό επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Miltech Hellas, την ελληνική εταιρεία που εδραιώθηκε και καταξιώθηκε στον χώρο των νυχτερινών οργάνων σκόπευσης και παρατήρησης ενώ στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε και στα θερμικά. Ο Κωνσταντίνος Κουτσός τα τελευταία χρόνια ίδρυσε την Hellenic Instruments.

Διακρίθηκε για το ήθος, την εργατικότητα, την ακεραιότητα του και τον ευθύ του χαρακτήρα και συνάμα τη δυναμική του προσωπικότητα. Αδιαμφισβήτητα συγκαταλέγεται στις κυρίαρχες προσωπικότητες της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας με μεγάλη παρακαταθήκη. Υπήρξε τίμιος, δίκαιος και ειλικρινής με το προσωπικό του και πάντα δίπλα στους εργαζόμενους του. Βγήκε νικητής από πολλές προσωπικές μάχες της ζωής του όντας ένας Έλληνας επιχειρηματίας αυτοδημιούργητος αλλά δεν τα κατάφερε χτυπημένος από τη πανδημία του κορονοϊού.

Στη φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Κουτσός στο κέντρο. Ο γραφών και η συντακτική ομάδα του DefenceReview.gr εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του κ. Κουτσού. Καλό ταξίδι και Καλό παράδεισο.