Η προσπάθεια μας ήδη συμπλήρωσε ένα διάστημα τριών μηνών. Από τη πρώτη στιγμή το defencereview.gr αγκαλιάστηκε από το σύνολο των αναγνωστών μας. Σήμερα, μετά από τους πρώτους τρεις μήνες εκ μέρους όλης της ομάδας μας θέλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μακριά από συντεχνιακές και μικροπολιτικές αντιλήψεις και σκοπιμότητες συνεχίζουμε να παράγουμε ποιοτική ενημέρωση για τα θέματα άμυνας.

Τις πιο θερμές ευχές μας για υγεία, χαρά, πρόοδο και ευτυχία. Στη πατρίδα μας να ευχηθούμε ευημερία, ειρήνη και ασφάλεια! Ευελπιστούμε το 2018 να είναι έτος θετικών εξελίξεων στις Ένοπλες Δυνάμεις έχοντας μόνον καλές ειδήσεις! Είθε το 2018 να είναι έτος αναγγένησης της πατρίδας μας!

Χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά σε όλη τη διαδικτυακή παρέα!

Η συντακτική ομάδα του defencereview.gr:

Γιάννης, Μάκης, Δημήτρης, Απόλλωνας, Κωνσταντίνος! 

Comments

  1. Καλη Χρονιά!Συνεχίστε τις αξιόλογες αναρτήσεις!
    Αν επιτρέπεται,το think news(σας παρακολουθουσα πριν αλλαξει ονομα)εχει διακοψει τη λειτουργία του;ήταν συνεργασία με το ΣΚΑΙ που δεν πέτυχε;

    1. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά! Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Η ομάδα που συγκρότησε το defencereview.gr αποχώρησε από το think news για λόγους που έχουν να κάνουν με τον τρόπο και το ύφος γραφής των κειμένων καθώς και για συντεχνιακή και μικροπολιτική προσέγγιση ορισμένων ζητημάτων. Το think news με τη συνεργασία του ΣΚΑΙ αποτέλεσε τη συνέχεια του defencenews.gr που όμως δεν ευόδωσε για τους λόγους που σας ανέφερα. Το σύνολο των ατόμων που ήταν στο defencenews.gr και προχώρησαν στο think news αποχώρησαν εδώ και 4 μήνες και δημιούργησαν από τον Οκτώβριο του 2017 το defencereview.gr με γνώμονα τη σοβαρή και υπεύθυνη ενημέρωση μακριά από συντεχνιακές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Πλέον ουδεμία σχέση έχουν οι συντάκτες του defencereview.gr με το think news.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *