Η συντακτική ομάδα του DefenceReview.gr σας εύχεται Καλή Χρονιά και ευλογημένο το 2021 με ευχές για υγεία, πρόοδο, δημιουργία και ευτυχία! Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας! Ευχόμαστε το 2021 να φέρει ευχάριστα και χαρμόσυνα αμυντικά νέα! Μακάρι να υλοποιηθούν κρίσιμα εξοπλιστικά προγράμματα με τον σωστό τρόπο και να παρθούν αποφάσεις για την αύξηση της θητείας και την αξιοποίηση της εφεδρείας!

Κατά το 2020 οι Ένοπλες Δυνάμεις βρέθηκαν σε συνεχή επιφυλακή και ετοιμότητα αντιμετωπίζοντας τον Μάρτιο την ασύμμετρη επίθεση στον Έβρο και το καλοκαίρι την τετράμηνη κρίση του Oruc Reis.  Αξίζει απεριόριστος σεβασμός, εκτίμηση και αναγνώριση στο έργο τους.

Το 2021 συμπληρώνονται 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία του 1821 και ευχόμαστε τα μηνύματα της επανάστασης του 1821 να αποτελέσουν εφαλτήριο εθνικής, αμυντικής και κοινωνικής αναγέννησης. Δεν ξεχνάμε πως η ελευθερία δεν μας χαρίζεται. Απαιτεί κόπους και θυσίες. Δεν ξεχνάμε τις σκλαβωμένες μας πατρίδες.

Σας ευχαριστούμε που το 2020 σταθήκατε συμπαραστάτες στο DefenceReview.gr και δεσμευόμαστε το 2021 να συνεχίσουμε με μεγαλύτερο όγκο ύλης και αναλύσεις!

Χρόνια πολλά και Καλή χρονιά! Να είστε όλοι καλά!