Η MZKT από τη Λευκορωσία ανακοίνωσε ότι στην προσεχή διεθνή έκθεση «IDEX 2021» θα παρουσιάσει το νέο τακτικό όχημα πέντε θέσεων MZKT-490101 (4 x 4). Το όχημα έχει ωφέλιμο φορτίο 1.800 κιλά. Το όχημα έχει σχεδιαστεί για μια σειρά αποστολών όπως περιπολία (μπορεί να ενσωματώσει οπλισμό), μεταφοράς φορτίου και προσωπικού κ.ά.

Comments

  1. Έχεις απόλυτο δίκαιο αγαπητέ φίλε. Η eodh, εχει ετοιμάσει παρόμοιο πρωτότυπο οχήματος το Οπλίτης,όμως αμφιβάλω αν έχει δωθει η παραμικρή προσοχή από κανένα.οπως επίσης και για τα εξαιρετικά σχέδια εκσυγχρονισμού Λεωνίδας και Μ113.

   1. Πλάκα κάνεις? Εδώ τα σχέδια της σειράς ΑΛΣ για πλοία επιφανείας είναι τα καλύτερα και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες του Π.Ν. και πάλι βλέπεις πως το πολιτικό σύστημα σφυρίζει αδιάφορα. Στην ουσία δεν τους ενδιαφέρει η αποτροπή αλλά η επιρροή.

     1. ΕΤΣΙ !!

      Καποιου θυμουνται το κυνηγι το θαψιμο προς οτι αξιολογο εχει κατασκευαστει απο Ελληνικα μυαλα κι χερια !

     1. Η saar φανταζει υποεξοπλισμενη μπροστά στην κορβέτα αλς. Η φρεγάτα φέρει συστήματα που δεν φέρει καμία άλλη και η αλς 140 είναι ισχυρότερη και από arleigh burke.
      Αλλά είπαμε. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για πρόοδο και αποτροπή

     1. Στο Sandcat χρησημοποιούν το commercial Ford F-Series chassis,που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αφού είναι απλό σασί με προδιαγραφές του εμπορίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *